Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мирослав Бундаш оговтався від травми і допоможе повернути в Мукачево золото «Закарпатського Скудетто»

Мирослав Бундаш оговтався від травми і допоможе повернути в Мукачево золото «Закарпатського Скудетто»

Минулої неділі футбольні клуби зіграли ігри 6 туру першості Закарпаття з футболу 2010 року. Увага мукачівських вболівальників була прикута до стадіону «Авангард», де гравці ФК «Мукачево» приймали...

Минулої неділі футбольні клуби зіграли ігри 6 туру першості Закарпаття з футболу 2010 року. Увага мукачівських вболівальників була прикута до стадіону «Авангард», де гравці ФК «Мукачево» приймали колись грізну ясінянську «Говерлу». Вже з перших хвилин підопічні Олександра Когутича захопили контроль над м’ячем і не віддавали його до кінця гри. На 6-й хвилині Михайло Крьока, опинившись на правому фланзі атаки, зробив навісну передачу у штрафний майданчик. Шкіряний зрізався з ноги і полетів в ліву дев’ятку воріт суперника, та воротар гостей Михайло Безик не розгубився і відбив його кулаком. На 16-й хвилині ясінянці метрах в 40-ка від своїх воріт збили півзахисника Василя Ваха і арбітр гри Василь Беца призначив штрафний на користь господарів. Капітан команди Василь Варга з точки поцілив в праву шістку воріт. Воротар у карколомному стрибку відбив м’яч перед собою. Та на добивання першим підбіг форвард Володимир Бабич, який поклав його в правий кут і відкрив рахунок у грі – 1:0.

ВІДЕО ДНЯ

Через 6 хвилин Володимир Бабич та Василь Вах зірали на лівому фланзі атаки в стіночку і останній зробив простріл у воротарську на нападника Михайла Трухана. Та Михайло з вбивчої позиції влучив у праву стійку. Та все ж форвард зміг перервати безгольову серію ігор на 34-й хвилині. Василь Вах пробіг лівим флангом і навісив у воротарську на Трухана. Михайло немов вправний каратист у стрибку вгамселив шкіряним в перекладину, від якої той знову летів до нього. Та дорогу м’ячу перегородила спина Михайла Безика, яка посприяла взяттю його воріт – 2:0. На 48-й хвилині атаку по центру господарів потужним ударом в правий нижній кут завершив Василь Варга та воротар відбив і з другої спроби забрав шкіряного до рук. На 65-й хвилині гості провели через правий фланг єдину по справжньому гостру атаку, яку завершив сильним ударом в правий кут воріт Олександр Пацкан та Мирослав Лютнянський стрибнув, відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук. В середині другого тайму вперше в новому сезоні за мукачівців на поле вийшов Мирослав Бундаш. А на 80-й хвилині шанс потроїти рахунок мав його свояк Йосип Бундаш, який на правому фланзі накрутив кількох захисників, увійшов у штрафну і пробив в лівий дальній кут. Воротар у падінні відбив перед собою. Володимир Бабич трішки не дотягнувся до шкіряної кулі, чим дав можливість Михайлу Безику забрати її в руки. Гра так і завершилась 2:0 на користь наших.

Кращим гравцем гри визнали Володимира Бабича, який отримав приз від почесного президента команди народного депутата Василя Петьовки. Принципову перемогу (2:0) святкували і мукачівські юнаки, після якої вони відтіснили ясинянців з 3-ї сходинки таблиці.

Реклама

Результати решти ігор поточного туру: «Берегвідейк» – «Середнє» – 1:0 (юнаки-2:0); «Ф.Медвідя» – «Поляна» – 1:1 (0:5); «Севлюш» – «Верховина» – 3:0 (7:1); «Бужора» – «Ялинка» – 1:2(0:1); «Карпати» – «Метеор» – 1:5 (1:2); «Боржава» – «Вишково» – 2:0 (1:2).

Перше місце зберігають берегівчани, у яких 18 очок. На три менше залишилось у середнянців, які другі. З четвертого на третє піднялись гравці ФК «Мукачево», у яких поки 10 пунктів. Замикають таблицю ясинянці, у яких 1 очко. Наступну гру ФК «Мукачево» зіграє 30 травня в Сваляві проти принципового суперника ФК «Поляна».

Реклама

Євген Свищо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно