Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Минай» - «Динамо»: пряма трансляція матчу

«Минай» - «Динамо»: пряма трансляція матчу

Сьогодні, 17 червня, «Минай» грає можливо свій найважливіший матч в історії – півфінал Кубку України. І суперник дуже статусний – київське «Динамо». Звісно, у цьому протистоянні фаворитом будуть саме кияни. З грандом українського футболу важко всім – тим більше, молодому клубу з Першої ліги. Проте ціна перемоги дуже велика – фінал Кубка України. І цей факт однозначно додає мотивації хлопцям. Тим більше, гра відбудеться на рідному стадіоні, де легко не буває ні одній гостьовій команді.

ВІДЕО ДНЯ

У «динамівців» перевага не тільки у статусі, досвіді та сильнішому складі, а й у функціональній готовності. Команда із Закарпаття востаннє офіційний поєдинок проводила аж 11 березня – 1/4 фіналу з «Інгульцем». Кияни же встигли зіграти за останні тижні три гри, адже УПЛ відновили набагато раніше. І суперники у них були більш, ніж серйозні – донецький «Шахтар», «Олександрія» та луганська «Зоря». Підопічні Олексія Михайличенка у цих іграх здобули дві перемоги (5:1 над «Олександрією» та 3:1 над «Зорею») та 1 раз поступилися діючим чемпіонам України 1:3. 9 забитих у трьох іграх з командами топ-6 України – результат дуже і дуже непоганий.

Читайте також:
Футболіст із Мукачева у складі «Ференцвароша» став чемпіоном Угорщини
Реклама

До того ж, мотивація у київського суперника буде шалена. «Динамо» востаннє вигравало Кубок України 5 років тому. До того ж, протягом цього турніру вони вибили свого основного конкурента – донецький «Шахтар». Враховуючи, що в чемпіонаті до золота киянам вже не добратися, то в Кубку України від киян керівництво та вболівальники вимагатимуть лише перемоги.

Звісно, боротися за перемогу буде і «Минай». Як зазначили в інформаційному департаменті ФК «Минай», усі гравці розуміють, що зараз вони мають унікальний шанс увійти в історію українського футболу. Тому це додає сил закарпатським хлопцям. Що стосується функціональної готовності, то до цього поєдинку «минайці» готувалися після пом’якшення карантину протягом місяця. Результат побачимо ввже зовсім скоро. Як заявляв раніше головний наставник команди Василь Кобін, проти такого суперника можна грати. Тим більше, це не буде перша зустріч з київським грандом для нашого клубу.

Реклама
Читайте також:
Кополовець озвучив неймовірні трансферні плани "Минаю"

Нагадаємо, що гра проходить без глядачів із дотриманням рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Тому пропонуємо переглянути пряму трансляцію матчу від «Football Hub».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно