Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" - "Динамо": результат матчу

"Минай" - "Динамо": результат матчу

Олексій Михайличенко прогнозовано не уникнув ротації в порівнянні з останніми матчами. Сьогодні ігрову практику отримали Бойко, Піварич, Караваєв, Дуелунн та Соль - цей квінтет останнім часом більше асоціюється із запасом, ніж основним складом. У Василя Кобіна, мабуть, головною новиною стала поява в запасі зіркового новачка Олега Голодюка, якого підписали тільки вчора.

ВІДЕО ДНЯ

"Минай" на перших хвилинах виглядав дуже важко, тому не дивно, що господарі швидко пропустили: Дуелунн обігрався в стінку з Караваєвим (Олександр зробив дивовижний прихований пас на скандинава), а Міккель досить легко розібрався з воротарем.

Читайте також:
Кополовець озвучив неймовірні трансферні плани "Минаю"
Реклама

Тільки після першого голу закарпатці потроху почали входити в гру, створивши кілька проблем обороні "Динамо". Не Бойку, бо за перший тайм господарі жодного разу не пробили у площину. З цікавого від "Миная" - удари Жичикова зі-за меж штрафного та Нурієва з лівої частині штрафного. Обидва вище.

Київ використовував рівно той ресурс, який був необхідний для результату. Слідом за кількома атаками на свої ворота кияни провели майже результативну атаку: Дуелунн заробив пенальті, який Соль виконав просто бездарно, навіть не влучивши у площину.

Реклама

Цей епізод можна вважати підсумком для іспанського форварда в Києві. Сьогодні всі, хто ще вірив у Франа, побачили, що в гру нинішнього "Динамо" він просто не потрапляє, не бачить поля і не розуміє, куди відкриватися. І навіть якщо передачі до нього йшли, Він був до них не готовий і позиційно програвав захисникам команди Першої ліги. Ось, власне, з таким резюме Фран Соль табір віце-чемпіона рано чи пізно залишить.

Але другий гол ще до перерви "Динамо" забило: Дуелунн на одній лінії із захисниками дочекався передачі від Андрієвського, який перехопив м’яч перед штрафною господарів, і в ближньому бою знову переграв Поповича.

Другу половину "Минай" почав з непоганого удару, здається, від Оринчака. Київ же провів ще одну гольову атаку, проте рахунок на табло залишився колишнім через активний офсайд у Вербіча.

Реклама
Читайте також:
"За перемогу над "Динамо" "Шахтар" дав такі преміальні, що я купив авто за 70 тисяч доларів", – Михайло Кополовець

Заключні півгодини як мінімум "Динамо" вже догравало, залишивши "Минаю" шанс пограти практично на рівних. Цей відрізок був одним з найбільш живих у грі, враховуючи, що атакували одні й інші. Але обійшлися без голів: "Динамо" виграло, досить спокійно оформивши вихід у сімнадцятий в історії фінал Кубка України.

"Минай" потрібно похвалити за старання і за те, що команда не боялася, намагаючись йти вперед навіть при практично безнадійному рахунку. Головне підтвердження - класний постріл Оринчака в штангу вже в компенсований час. Не вистачило класу - так. Але навряд чи могло бути інакше в поєдинку команд, між якими прірва рівно в один дивізіон. Гру Києва можна розбирати індивідуально, проте в цьому немає особливого сенсу, враховуючи, що опонент не створював серйозної конкуренції на оборону.

Минай. Стадіон: "Минай-Арена"

Головний арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Асистенти: Марина Стрілецька (Суми), Олександра Ардашева (Київ)

ФК Минай - Динамо 0:2

Реклама

Голи: Міккель Дуелунн 9, Міккель Дуелунн 39

ФК Минай: Андрій Попович - Петро Стасюк, Олег Допілка, Олександр Маткобожик, Максим Жичиков (Олег Голодюк 71) - Ігор Вагін (Андрій Ткачук 40), Олександр Глагола (Олексій Шпак 43) - Василь Пиняшко, Данило Книш (Сергій Машталір 71), Богдан Оринчак - Анатолій Нурієв.

Динамо: Денис Бойко - Йосип Піваріч (Віталій Миколенко 88), Артем Шабанов, Денис Попов, Олександр Караваєв - Володимир Шепелєв (Віталій Буяльський 46), Олександр Андрієвський - Беньямін Вербіч, Міккель Дуелунн (Микола Шапаренко 72), Карлос Де Пена (Віктор Циганков 61) - Франсіско Соль (Ібрагім Каргбо 61).

Попередження: Ігор Вагін 15, Анатолій Нурієв 65, Василь Пиняшко 76, Василь Кобін 76 (головний тренер "Миная") - Володимир Шепелєв 12, Віктор Циганков 76, Олександр Андрієвський 90, Віталій Миколенко 90+3.

Нереалізований пенальті: Франсіско Соль 27 (мимо).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно