Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Футболіст із Мукачева підписав контракт із угорським клубом

Футболіст із Мукачева підписав контракт із угорським клубом

Мукачівський футболіст допоміг своїй команді зберегти прописку у вищій лізі і продовжить виступати у OTP Bank Liga NB I. Чотири роки тому, у 2016 році, Віктор Гей прибув до Кішварди і залишиться тут і надалі, тому що у вівторок він підписав новий контракт із командою, повідомляє офіційний сайт клубу.

ВІДЕО ДНЯ

В останніх матчах мукачівець виступав як правий захисник, але впродовж сезону його можна було побачити і на позиціях лівого та центрального захисника, а деколи навіть правим атакуючим півзахисником.

Віктор зіграв у 19 матчах чемпіонату, а в цілому за сезон провів 24 поєдинки. Якщо варховувати всі ігри, включно які грались у другій за рангом лізі, то Гей одягав футболку Кішварди в 55 матчах. У травні 2018 року він забив важливий гол у нічийній грі з Сегедом 1:1, що стало вагомим внеском у боротьбі за вихід до вищої ліги.

Реклама

"Я радий залишитися в Кішварді. Команда помітно прогресує, що позначається і на особисто моєму подальшому розвитку", – сказав Віктор Гей після підписання контракту. "Минулий сезон я можу занести собі в актив, і я наполегливо працюю, щоб допомогти команді в майбутньому і мати більше ігрової практики, як було у мене останнім часом".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно