Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" на виїзді розгромив "Черкащину"

"Минай" на виїзді розгромив "Черкащину"

Закарпатський клуб не відчув проблем з "Черкащиною" і наблизився до лідера чемпіонату впритул.

ВІДЕО ДНЯ

Поєдинок у Щасливому почався з грунтовних атак "Миная", на які господарі відповідали своїми випадами. В одному з епізодів Глагола пасом п’ятою вивів Стасюка на удар, але спроба лівого захисника закарпатського клубу вразити ворота виявилася занадто відвертою для воротаря і Тимофєєву не склало труднощів зреагувати.

Надалі "Минай" контролював м’яч, але все ніяк не міг пробити оборонну стіну "Черкащини". І все ж під кінець першої півгодини ігрового часу пробити Тимофєєва закарпатцям вдалося, хай і не з першого разу. З ударом Глаголи голкіпер впорався, але добивання Василя Пиняшка стало для нього нерозв’язним завданням.

Реклама
Читайте також:
"Минай" переміг "Агробізнес" та вийшов на другу сходинку в турнірній таблиці

З активних дій Глаголи почався і другий м’яч "Миная". Півзахисник зліва накрутив захисника і навісив. Захисник суперника впорався з навісом, але вибив м’яч зовсім недалеко, що дозволило вільному Артуру Карнозі вразити нижній кут потужним ударом.

Реклама

Андрія Поповича господарі вперше потубували вже перед самою перервою, коли Віктор Георгієв пробив з-за меж штрафного. Але воротар "Миная" впорався із загрозою ддя своїх воріт.

Уже в дебюті другого тайму Богдан Оринчак довів рахунок до великого, використавши навіс справа від Максима Жичикова і пробивши головою над воротарем суперника. Варто зазначити потурання захисників "Черкащини", які не те, що не опікали, а просто стоячи спостерігали за форвардом "Миная" в гольовому епізоді. Це явно розлютило футболістів групи атаки команди Маринчука і через кілька хвилин Тарануха все ж використав пас Захаревича, обіграв Маткобожика і пробив під Поповичем, розмочивши рахунок.

"Черкащина", забивши гол, відчула впевненість і могла забивати другий. По крайній мірі, моменти для цього виникали регулярно. Проте, забити свій 17-й гол у сезоні (десятий з пенальті) вдалося Анатолію Нурієву. Спершу капітан "Миная" пробив зі штрафного в поперечину, а потім реалізував одинадцятиметровий.

Реклама

Знову "Минаю" вдалося відзначитися дуплетом за короткий відрізок часу, Книш знайшов розрізним пасом Оринчака і той оформив дубль, забивши п’ятий гол своєї команди. У кінцівці Данило відзначився і сам, використавши своєчасну передачу Пиняшка. На той час Кобін встиг змінити практично всю свою атакуючу лінію і Книш виступав в ній примою, явно виділяючись. Але і вийшовшому з лави резервному голкіперу Черепку відстояти "на нуль" також не вдалося, вже через дві хвилини після його появи на полі потужний удар Ігоря Нечая буквально прошив воротаря.

Завдяки трьом очкам в 26-му турі і втраті очок конкурентом "Минай" впритул наблизився до "Інгульця" і продовжує займати в таблиці друге місце. "Черкащина" ж готується до стикових ігор.

Черкащина - Минай 2:6

Голи: Пиняшко, 30 (0:1), Карноза, 32 (0:2), Оринчак, 48 (0:3), Тарануха, 52 (1:3), Нурієв, 71 з пенальті (1:4), Оринчак, 73 (1:5), Книш, 80 (1:6), Нечай, 85 (2:6)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно