Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" розписав нічию у матчі з "Інгульцем"

"Минай" розписав нічию у матчі з "Інгульцем"

Рано чи пізно, однак новоприбулі до «еліті» команди повинні були перетнутися в очному протистоянні. Символічно, що волею жереба в перший поєдинок у подібному статусі були зведені «Інгулець» і закарпатський «Минай», чиє протистояння прикрашало кінцівку минулого сезону Першої ліги, що тривав понад тринадцять місяців. За протистоянням колективів Сергія Лавриненка і Василя Кобіна тягнувся шлейф із трьох нічийних результатів поспіль в очних дуелях, що вочевидь не було бажаним результатом для обох сторін у контексті звітної гри. Як вже було заведено раніше, свої домашні поєдинки команда з с. Петрове проводить на полі стадіону «Зірка» в Кропивницькому.

ВІДЕО ДНЯ

Майже весь тиждень центральні регіони України накривають опади, тому поле в Кіровоградській області було досить важким вже з перших хвилин. І тим не менш, на грі це позначилося лише у незначний ступінь. «Минай» вийшов уперед вже на старті зустрічі завдяки бадьорим атакам з флангів. І якщо Кожанов на 4-й хвилині лише пристрілювався з правого флангу штрафного, без особливої ​​загрози для Кринського, але його наступний ривок до чужих володінь завершився фолом з боку Козака. З реалізацією пенальті у штатного виконавця стандартів, Нурієва, проблем не виникло – точно в правий кут.

Читайте також:
"Минай" вийшов в 1/8 Кубка України
Реклама

«Інгульцю» занадто важко давався психологічний перехід після провальної гри в Кубку України проти «Олександрії», тому в атаці колектив Лавриненка виглядав досить блідо. Лише за допомогою суперників «козакам» вдалося хоч трохи загострити ситуацію – Сітчінаву, який прагнув добити відскок від Поповича, після відбиття голкіпером дальнього удару, збив з ніг Маткобожик. Відповісти на постріл Нурієва зі стандарту зголосився сам потерпілий, оформивши чергове взяття воріт для своєї команди в цьому сезоні.

Дербі колишніх учасників Першої ліги, якщо таким можна назвати звітний поєдинок, заграло всіма фарбами емоцій вже після перерви. Арбітр Микола Балакін серією попереджень на початку другого тайму штучно збільшив градус боротьби на футбольному полі, якої в підсумку дуже захопився Пиняшко, за сім хвилин забезпечивши собі фолами два попередження. Якщо Кобін і планував подальші агресивні дії в атаці з боку його підопічних, то про це довелося моментально забути.

Реклама

Великою проблемою для «Інгульця» стало створення гольових моментів у більшості. Класичні подачі з флангів лишень зрідка доходили до Сітчінави, і куди краще працювали звичайні масовані випади на чужі володіння. Один з подібних епізодів забезпечив для форварда господарів другий реальний гольовий момент в цьому поєдинку, але Попович прийняв на голову удар суперника з близької дистанції. У кінцівці матчу команди обмінялися по одному гострому випаду, після чого звели гру внічию. У четвертий раз в протистоянні Лавриненка та Кобіна на тренерському посту петровського і закарпатського колективів.

У наступному турі, який чекає на нас вже після паузи на матчі збірних, «Інгулець» з с. Петрове проведе гостьовий поєдинок проти «Олександрії», а закарпатський «Минай» прийматиме «Маріуполь».

«Інгулець» – «Минай» - 1:1

Реклама

 Сітчінава, 35 (пен.) – Нурієв, 10 (пен.)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно