Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Визначився володар Кубка Закарпаття із футболу

Визначився володар Кубка Закарпаття із футболу

Вчора, 14 жовтня, у Вільхівцях відбувся фінальний поєдинок Кубка області з футболу 2020. У боротьбі за почесний трофей зійшлися «Поляна» та «Середнє».

ВІДЕО ДНЯ

Фінальне протистояння розпочалося зі швидкого голу. Вже на 7-й хв полянці провели дебютну результативну атаку: подача кутового у виконанні Володимира Варваринця завершилася скидкою Богдана Павлича та результативним ударом Івана Русина (0:1). Не встигли середнянці відійти від пропущеного м’яча, як на 19-й хв були вимушені вдруге виймати м’яч із сітки воріт: точного удару зі стандарту завдав Володимир Варваринець (0:2).

Читайте також:
Поєдинок між "Минаєм" та "Маріуполем" пройде без вболівальників на стадіоні
Реклама

У другій половині першої 45-хвилинки номінальні гості могли збільшити свою перевагу, проте удари Богдана Павлича та Руслана Соскиди вийшли неточними.

Після перерви середнянці додали і створили кілька небезпечних моментів, однак реалізувати бодай один із них не вдалося (м’яч після пострілів Микити Гальчака та Миколи Джанди пролетів повз ворота, а удар Едгара Русина парирував Павло Кучінка).

Реклама

Відбившись від атак суперника, на 86-й хв полянці могли провести третю результативну атаку і зняти всі питання щодо переможця цього протистояння, але Володимир Варваринець не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Опісля нагода для взяття воріт виникла в Андрія Русина, але вдало у воротах зіграв Ерік Гречка. Не вдалося забити і Богдану Павличу з Едуардом Мельником (середнянців у цих епізодах врятував голкіпер).

У компенсований арбітром час «Середнє» таки один м’яч відіграло (результативного удару завдав Едгар Русин), однак зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм їм не вдалося. «Поляна» втримала переможний результат (1:2) і стала володарем Кубка Закарпаття з футболу 2020.

Під час церемонії нагородження також визначили кращих гравців. Найкращим серед середянців визнали Івана Ільчука, а серед полянців – Євгена Русина.

Реклама
Визначився володар Кубка Закарпаття із футболу – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно