Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" зіграв другу домашню гру

"Минай" зіграв другу домашню гру

"Минай" заявив про свій рішучий настрій на стартових хвилинах, але тоді ж проявилася різниця в класі між командами. Господарі тримали м’яч, атакували, а забити могли гості. Данило Сікан ефектно замикав подачу з флангу, проте влучив у поперечину. Надалі передачі з флангу та глибини у напрямку Сікана стали візитівкою "Маріуполя" в цьому поєдинку. У "Миная" ж чіткості не було.

ВІДЕО ДНЯ

Гра перейшла на половину поля господарів і відбувалась там до перерви майже постійно. Топалов добре бив зі штрафного, його партнер закручував м’яча у ворота прямо від кутового прапорця, а Бондаренко акцентовано бив з меж штрафної площі після прострілу Кірюханцева. У "Миная" не було майже нічого: хтось не влучив по м’ячу під час метушні у володіннях Гальчука – ось і все надбання.

Другий тайм, як і перший, розпочався з активності господарів. Але тепер ця активність не була порожнім перекочуванням м’яча, а вилилась у цілком небезпечний момент. Данило Книш пройшов лівим флангом і, забравши м’яча під себе, пробив з прицілом під дальню стійку – повз ворота. Згодом на ударну позицію вийшов Шиндер (не забив), що змушувало нервувати Остапа Маркевича – ігрова перевага його команди не приносила дивідендів.

Реклама
Читайте також:
"Минай" розписав нічию у матчі з "Інгульцем"

Допускали гості й помилки в плані контролю над м’ячем, після чого виникали контратаки у суперника. Одну з таких ледь не завершив Нурієв – удар Анатолія заблокували в останній момент.

Реклама

"Маріуполь" розраховував в цьому матчі на перемогу – про це можна судити з огляду на активну гру гостей з м’ячем на чужій половині поля. Василя Кобіна нічийний рахунок також не задовольняв повністю, підтвердженням чому слугують ранні заміни. Ще в першому таймі з поля пішов Глагола, а в перерві – Кожанов й Голодюк. Хоча ці зміни покликані були найперше ущільнити командні дії в середині поля.

Це принесло який-не-який результат, бо після перерви "Минай" уже не виглядав безідейною командою. Атаки виникали доволі регулярно, хоча й "Маріуполь" не втрачав колишнього азарту. Проникаючі передачі з флангу постійно доставляли господарям неприємності, але вдалося відзахищатись без збоїв. Другий тайм, можна говорити, розвивався на три рахунки. Але на табло так і залишались нулі.

Читайте також:
"Минай" поступився "Динамо" в УПЛ, "Ужгород" лідирує у Другій лізі
Реклама

Допоки не пройшла чергова проникаюча атака гостей, в завершальній фазі якої був зароблений суперечливий пенальті. Кулаков проривався правим флангом, та Саків збив його з ніг. Проте чи у штрафній площі? Чи не до неї? "Маріуполю" повернулося за виїзд до Ковалівки? Так чи інакше, Бондаренко реалізував шанс й приніс гостям перемогу.

УПЛ. Шостий тур

Ужгород. Стадіон "Авангард"

Арбітр в полі – Євген Арановський

"Минай" – "Маріуполь" 0:1

Гол: Артем Бондаренко 90+2 (пен.)

"Минай": Андрій Попович – Тарас Саків, Максим Лопирьонок, Міслав Матіч, Кирило Меліченко – Олег Голодюк (Андрій Ткачук 46), Олександр Глагола (Данило Книш 33) – Анатолій Нурієв, Денис Кожанов (Шиммі Маємбе 46), Олександр Сніжко – Антон Шиндер (Рустам Ахмедзаде 88)

Реклама

"Маріуполь": Євген Гальчук – Ігор Кірюханцев, Олексій Биков, Сергій Чоботенко, Петро Стасюк – Максим Чех, В’ячеслав Танковський, Дмитро Мишньов – Дмитро Топалов, Артем Бондаренко – Данило Сікан (Андрій Кулаков 60)

Попередження: Олександр Сніжко 34, Максим Лопирьонок 37, Міслав Матіч 66, Антон Шиндер 86 - Петро Стасюк 20, Олексій Биков 41.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно