Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мілевський дебютував за «Минай». Команда програла

Мілевський дебютував за «Минай». Команда програла

Сезон 2021-го року для «минайців» розпочався товариським матчем в Кішварді. Суперник – доволі серйозний. Нинішня «Кішварда» на перерву йшла 5-ою в чемпіонаті, відстаючи всього на 2 перемоги від 2 місця і в цьому сезоні цей клуб претендує на потрапляння у єврокубки.

ВІДЕО ДНЯ

До того ж, угорці практично завершили свої збори і набрали необхідну форму – вже наступної суботи їм грати свій перший офіційний матч. «Минайці» же тільки цього тижня вийшли з відпустки.

«Загалом візит в Кішварду можна назвати дуже корисним. Команда через ігри потрохи набирає форму, новачки (в тому числі і потенційні) мали можливість зігратися і на практиці втілити тренерські установки», – зазначили в інформаційному департаменті ФК «Минай».

Реклама

В Угорщині в цей день «Минай» зіграв відразу три спаринги – два різними складами, а ще один матч з однолітками провів «Минай» U-21. На жаль, у всіх матчах «минайці»поступилися.

Читайте також:
Відомо, яку зарплату у "Минаї" отримуватиме Артем Мілевський
Реклама

В першому поєдинку команди зіграли бойовими складами. На поле вийшли Попович, Книш, Саків, Нурієв, Ткачук, Хахльов, Кожанов, Пиняшко, Ткачук і дебютував Мілевський. А ще – вперше у складі основної команди вийшов Чушенко – лідер захисту U-21.

Зрозуміло, що на полі значно свіжішими виглядали угорці – дворазові тренування з акцентом на фізику даються взнаки українській команді.

«Кішварда» завдяки цьому частіше володіла м’ячом і намагалися диктувати свої умови. Проте закарпатці вміло грали в захисті, працювали, коли треба, без м’яча та виходили з-під чужого пресингу.

Реклама

На жаль, в першому таймі пропустили – господарі забили після навісу з лівого флангу і точного удару головою. В другому таймі українська команда додала в атакуючих діях. Футболісти стали більше володіти м’ячом і створювали загрози супернику. Були моменти у Шиндера, Саківа, але в цей день забити не вдалося.

Після цієї гри на поле вийшли команди U-21. В цьому поєдинку також сильнішими були господарі – перемогли з рахунком 3:1.

Читайте також:
"За перемогу над "Динамо" "Шахтар" дав такі преміальні, що я купив авто за 70 тисяч доларів", – Михайло Кополовець

А закінчили цей ігровий день ще одним матчем між основою – щоправда грали виключно ті, хто не вийшов на першу гру. Зокрема, у складі «Минаю» на поле вийшли Таран, Луців, Павліш, Скиба, Сніжко та Ахмедзаде. Всі інші – гравці на перегляді.

У такому складі команді було складно: відчувалася незіграність потенційних новачків. У підсумку другий склад «Минаю» поступився з рахунком 3:0.

Вже з понеділка «минайці» продовжать свій перший тренувальний збір. А в середу, 20 січня, зіграєють свій другий товариський матч – з командою Першої ліги Угорщини «Дебреценом ЕАС».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно