Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Найбільший на Закарпатті спорткомплекс ДЮСШ відкриють у Мукачеві

Найбільший на Закарпатті спорткомплекс ДЮСШ відкриють у Мукачеві

Найбільший на Закарпатті спорткомплекс ДЮСШ відкриють у Мукачеві
Реконструкція трьох об’єктів дитячо-юнацької спортивної школи підходить до завершення.
ВІДЕО ДНЯ

В квітні у Мукачеві відкриють найбільший в області спорткомплекс ДЮСШ. Реконструкція трьох об’єктів дитячо-юнацької спортивної школи (стадіону, басейнів та двоповерхової будівлі) підходить до завершення. На реалізацію масштабних проєктів з бюджету Мукачева виділили майже 70 млн. гривень.

Наразі вже проведено капітальний ремонт будівлі спортивної школи. Фасад та усі приміщення всередині закладу повністю оновлено, підведені нові комунікації, для 4-х спортивних залів за гроші з міського бюджету закупили спеціальне устаткування. На майже 800 тис. грн. придбано спортивного обладнання для пауерліфтингу.

Реклама
Читайте також:
Спортзал перетворився на басейн: побачене в закарпатській школі шокувало всю Україну

На першому поверсі розміщені рецепція, душові та роздягальні, окремі приміщення та доступ до басейнів (передбачено й для людей з інвалідністю). Тут облаштували два басейни: термальний та великий з прісною водою.

Реклама

Триває реконструкція стадіону. Тут облаштовано розминочну бігову доріжку, майданчик для кросфіту, площадку для стрибків у пісок та метання спису, а також мультиспортивний майданчик та тенісні корти. Міні-футбольне поле зі штучним покриттям облаштували для учнів дитячо-юнацької спортивної школи. Найбільше поле стадіону облагородять та засіють травою.

Також проведуть реконструкцію трибун та благоустрій території, облаштують зелені зони для відпочинку й місця для паркування автомобілів.

Читайте також:
Мукачівська футбольна академія запрацювала на повну: як виглядає основний корпус
Реклама

Аналогічних спорткомплексів немає в області, каже Михайло Желізник, начальник управління будівництва та інфраструктури. Він стане чудовою тренувальною базою для спортсменів з інвалідністю та команд з водного пола.

На базі спорткомплексу зможуть тренуватися спортсмени з усіх куточків України. Тут облаштовано спортивні зали та спецмайданчики для занять різними видами спорту: легкої атлетики, пауерліфтингу, боксу, тенісу, волейболу та баскетболу.

Та найголовніше, в нових комфортних умовах займатимуться вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, а це – 380 учнів, які сьогодні відвідують різні спортивні секції ДЮСШ, інформує Мукачівська міська рада.

Нагадаємо, що у Мукачеві стартував проєкт «Шкільний громадський бюджет».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно