Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Аномальні ставки: в УАФ зробили заяву про скандальний матч "Минай-Шахтар"

Аномальні ставки: в УАФ зробили заяву про скандальний матч "Минай-Шахтар"

Аномальні ставки: в УАФ зробили заяву про скандальний матч "Минай-Шахтар"

Комітет з етики та чесної гри української асоціації футболу підготував звернення щодо затримки початку матчу між "Минаєм" та "Шахтарем" у 25-му турі чемпіонату. Матч між командами мав розпочатися вчора о 19:00, але стартовий свисток пролунав лише о 19:35. Гравці "Минаю" запізнилися із прибуттям на стадіон, після чого тривалий час відмовлялися виходити на поле.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією порталу Ua-football, футболісти "Минаю" попередньо відмовлялися виходити на поле через аномальне зростання коефіцієнтів на перемогу їхньої команди. У підсумку матч відбувся із затримкою, однак "Минай" поступився із рахунком 0:4 та за тур до закінчення чемпіонату оформив виліт у Першу лігу.

Читайте також:
Скандал навколо матчу "Минай" – "Шахтар": у мережі гадають, чому закарпатська команда закрилась у роздягальні
Реклама

Яку позицію має комітет з етики УАФ з приводу матчу "Миная"?

У зверненні комітет УАФ підтвердив, що ще перед матчем отримав інформацію про аномальні ставки на перемогу "Миная". Після цього комітет звернувся до букмекерських компаній з проханням заморозити виплати та не приймати ставки на цей матч.

За інформацією Ua-football, найбільш популярною ставкою на матч була подія із чотирма та більше голами у матчі. У підсумку поєдинок закінчився із рахунком 4:0. Крім того, комітет з етики та чесної гри повідомив про перевірку інших матчів "Миная", у тому числі молодіжної команди U-21.

Реклама

"Що стосується ФК "Минай" (Ужгород), то комітет звернеться із проханням до букмекерів мінімізувати приймання ставок на його наступний матч до початку гри. Комітетом здійснюється перевірка й інших матчів цього клубу, у тому числі команди U-21, результати якої будуть передані до органів здійснення футбольного правосуддя та Національної поліції України найближчим часом", - зазначається у повідомленні комітету УАФ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно