Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Тячеві відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара

У Тячеві відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара

У Тячеві відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара
ВІДЕО ДНЯ

22-23 травня у спорткомплексі «Спорт Арена Тячів» відбувся Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби «Tyachiv cup-2021», присвячений пам’яті  видатного тренера – Заслуженого працівника фізкультури і спорту України, Почесного громадянина м. Тячів Йосипа Болдижара. Такі масштабні змагання відбулися за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. Головним організатором турніру виступила ГО СК «Тячівські Вовки» (голова – Євген Мягкий). Також він став восьмим реалізованим у Тячівській громаді проектом за підтримки програми «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості», що співфінансується ЄС та Британською Радою в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжна платформа» та Тячівською міською радою.

Читайте також:
Мукачівка здобула срібло на міжнародному мистецькому фестивалі-конкурсі
Реклама

У змаганнях взяли участь понад 350 учасників з різних міст України, а також із Німеччини. Юнаки мірялися силами у вікових групах: 2005-2006, 2008-2009, 2011-2012 рр.н. Поєдинки були напружені та видовищні. Своїх фаворитів активно підтримували вболівальники. Серед учасників було немало як досвідчених юних борців, так і новачків, які вперше вийшли на килим.  В результаті серії сутичок визначилися переможці та призери змагань, які були винагороджені грамотами, медалями та кубками. Кількох спортсменів відзначили у спеціальних номінаціях – «За кращу техніку» , «За волю до перемоги».

У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася команда з м.Костопіль (Рівненська обл.), на другому місці – юні борці з Мукачева і перше місце вибороли господарі –  збірна Тячева. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами. У церемонії нагородження взяли участь помічники народного депутата В.В.Петьовки Михайло Штефко і Степан Тулайдан, депутат Закарпатської облради Юрій Покорба, представники міської влади. Організатори кажуть: надалі турнір з греко-римської боротьби пам’яті Йосипа Болдижара стане у Тячеві традиційним.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно