Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Ужгород" виходить у Першу лігу

ФК "Ужгород" виходить у Першу лігу
ВІДЕО ДНЯ

ФК “Ужгород” вчора впевнено здолав львівські “Карпати” у поєдинку 25-го туру групи А Другої ліги. Закарпатська команда достроково забезпечила для себе вихід у Першу лігу України.

На поєдинок проти “Карпат” головний тренер закарпатської команди Володимир Васютик випустив той же стартовий склад, який грав на виїзді проти “Епіцентра”. На 7 хвилині гри “ужгородці” могли відкривати рахунок: Сергій Машталір пройшов лівим флангом і прострілив, кіпер львівської команди відбив, але прямо на ногу Віктору Ряшку, який пробивав метрів з 5-ти. М’яч пролетів вище воріт.

Реклама
ФК "Ужгород" виходить у Першу лігу – 03

“Карпати” теж намагалися загрожувати воротам Михайла Готри, однак їхні атаки були ще менш гострішими на завершальній стадії. Згадаємо дальній удар Костянтина Бачека на 20 хвилині: голкіпер “Ужгорода” впорався.

Реклама
Читайте також:
Вчора одружився відомий закарпатський футболіст

А от на 23 хвилині закарпатська команда повинна була реалізовувати чудовий момент: Стефан Федак віддав у центра на Олега Вишневського, той пропустив на Сергій Майбороду, який вискочив на позицію для удару. Воротар Валентин Горох парирував, а на добиванні Сергій Машталір пробив повз ворота.

Через декілька миттєвостей знову Сергій Машталір не використав свій гольовий шанс. На ударну позицію вивів Адріан Пуканич, футболіст “Ужгорода” пробивав у дальній кут, але сейв здійснив Валентин Горох.

Реклама

На 25 хвилині вже капітан закарпатської команди міг забивати: Адріан Пуканич пробивав у дальній кут, але не влучив. Трохи згодом ветеран “Ужгорода” перевіряв пильність кіпера вже зі штрафного.

ФК "Ужгород" виходить у Першу лігу – 04

“Карпати” відповіли моментом Костянтина Бичека на 29 хвилині: футболіст львівської команди пробивав з кількох метрів у підкаті, але Михайло Готра зіграв надійно.

“Ужгородці” змогли забити на 34 хвилині поєдинку: Адріан Пуканич віддав на лівий фланг, звідки Сергій Машталір прострілював вздовж воріт. Кіпер Валентин Горох зреагував, але першим на добиванні був Олег Вишневський — 1:0.

Адріан Пуканич на 37 хвилині міг подвоїти перевагу, коли після пасу з флангу від Стефана Федака міг пробивати по воротах, однак не зумів вдало обробити м’яч.

Читайте також:
Після гри з "Минаєм" футболісти влаштували у поїзді "Ужгород-Київ" дебош. Постраждала дівчина розповіла подробиці

У свою чергу, Олег Вишневський повинен був офомлювати дубль на 40 хвилині. Нападник вискочив тет-а-тет з голкіпером, але вирішив відпасувати на порожній ворота Адріану Пуканичу: оборонці “Карпат” заблокували цю спробу. Вишневський був першим на підбиранні і наважився на удар через себе: м’яч пролетів біля стійки.

Реклама

“Ужгородці” зуміли збільшити гандикап ще до перерви. На 44 хвилині Сергій Майборода підстеріг оборонця “Карпат”, який відпасовував голкіперу, і реалізував свій шанс — 2:0.

А на старті другого тайму Сергій Майборода оформив дубль: нападник отримав пас від Адріана Пуканича, майстерно обіграв оборонця і пробив повз кіпера — 3:0.

На 65 хвилині Юрій Чонка гостро пробивав зі стандарту — повз ворота. Через 10 хвилин “Карпати” відповіли також стандартом: Олег Береза цілив у дальній кут, але теж не влучив.

“Карпати” все таки мали ще один шанс бодай забити гол престижу: головою після навісу з флангу пробивав Роман Слива, однак Михайло Готра у стрибку зумів зафіксувати м’яч.

На 87 хвилині до оформлення дублю був близьким Олег Вишневський, проте його удар з правого краю потягнув голкіпер. У підсумку, закарпатська команда здобула впевнену перемогу і набрала за тур до завершення чемпіонату 54 очки.

Нагадаємо, легіонер "Минаю" після вильоту клубу з УПЛ вирішив залишити команду.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно