Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні збірна України зіграє вирішальний матч на Євро

Сьогодні збірна України зіграє вирішальний матч на Євро

21 червня в Бухаресті, на «Арені Націонале», збірна України проведе третій, останній поєдинок в групі С. Суперником "синьо-жовтих" буде національна команда Австрії.

ВІДЕО ДНЯ

Опоненти до майбутнього протистояння підходять з однаковою диспозицією: у команд по три очки (по одній перемозі та одній поразці), і можлива нічия фактично виведе обидві збірні в плей-офф. Ну, нашу вже точно, оскільки в разі рівноваги саме підопічні Андрія Шевченка фінішують на другому місці, так як мають в своєму активі на один забитий м’яч більше.

Незважаючи на те, що нічия дійсно влаштує суперників, вони в унісон стверджують, що гратимуть тільки на перемогу. І у зв’язку з цим вони навряд чи лукавлять, адже, граючи по мінімуму, можна втратити по максимуму.

Реклама
Читайте також:
Все про Чемпіонат Європи з футболу: розклад матчів збірної України та де дивитись

Проти австрійців точно не зіграє Олександр Зубков – він травмуваний. З ним займаються італійські фізіотерапевти, але до матчу поставити на ноги не встигнуть. Не зіграє проти команди Фоди і Денис Попов, який займався за індивідуальним графіком. Решта – в строю.

Реклама

Вбачається, що головне питання стосовно нашої команди напередодні матчу – повноцінне відновлення гравців після стартових турів, а вже потім вибір ігрової моделі. В середині другого тайму проти збірної Північної Македонії було чітко видно, як підсіли фізично наші лідери – Ярмоленко і Яремчук. А ще по другій половині тієї гри було видно, що у наших гравців є і деякі проблеми психологічного характеру: після ударного початку гри потім пішов незрозумілий провал.

Збірна Австрії після двох турів залишила по собі подвійні враження. З одного боку, команда на класі без особливих проблем переграла північних македонців. На відміну від нашої команди, якій довелося помучитися в другому таймі з командою Ангеловскіх. Але з іншого боку – підопічні Фоди практично без бою поступилися збірній Нідерландів. Знову-таки, на відміну від нашої команди, що програла з боями лише за п’ять хвилин до фінального свистка.

Проте, «червоно-чорні» семантично дуже схожі на нашу команду: це міцний, «збитий» колектив, з лідерами в кожній ігровій лінії. І хоча збірну Австрії, зокрема, її наставника критикували за надмірно оборонний футбол, після стартового матчу Євро-2020 критики трохи вщухли.

Реклама

Що стосується кадрового питання. Після дискваліфікації повертається в стрій форвард Арнаутович. Марко був відсторонений УЄФА за расистські образи гравців Північної Македонії – він пропустив гру проти Нідерландів. 

Під питанням і ігрова позиція в майбутньому поєдинку лідера австрійців Алаби. Фода його використовував частіше на місці лівого вінгера, але в матчі проти Нідерландів гравець «Реала» був переведений в центр захисту. Найімовірніше, і проти нашої команди Давид зіграє в обороні.

Поєдинок не обіцяє стати особливо видовищним, адже в цей раз на чільне місце буде поставлено його величність результат.

Досі суперники перетиналися лише двічі, і обидва рази – в товариських поєдинках. У листопаді 2011 року на «Арені Львів» українці здолали австрійців 2:1. У тому поєдинку забивали лише наші. Мілевський і Девіч - в чужі ворота, Кучер – в свої. У 2012-му команди зустрілися знову. Цього разу в Австрії. «Червоно-чорні» взяли реванш - 3:2. Дублями відзначилися Арнаутович і Гусєв, ще один м’яч на рахунку Юнузовича.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно