Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Збірна України у феєричному матчі обіграла Швецію і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Збірна України у феєричному матчі обіграла Швецію і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Збірна України у феєричному матчі обіграла Швецію і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

Збірна України обіграла національну команду Швеції в додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла до чвертьфіналу турніру. Основний час зустрічі на стадіоні "Гемпден Парк" у Глазго завершився з рахунком 1:1. В овертаймі перемогу нашій команді приніс Артем Довбик.

ВІДЕО ДНЯ

Перший небезпечний момент у поєдинку створили підопічні Андрія Шевченка. Роман Яремчук після пасу Андрія Ярмоленка пробивав з меж карного майданчика шведів, але з його ударом впорався Робін Ольсен. Шведи відповіли моментом Александера Ісака, але його удар виявився трохи неточним – м’яч пролетів біля дальньої стійки.

Не минуло й десяти хвилин, як наша команда відкрила рахунок. Ярмоленко з одного краю карного майданчика класно перевів м’яч на інший край на Олександра Зінченка, а той потужним ударом пробив Ольсена.

Реклама
Читайте також:
Вчора одружився відомий закарпатський футболіст

Шведи відігралися перед самою перервою. Емілю Форсберг дали наші захисники прийняти м’яч перед власним карним майданчиком і пробити. Після рикошету сфера влетіла в кут воріт Георгія Бущана.

Реклама

У дебюті другого тайму команди протягом хвилини обмінялися класними моментами. Спочатку Сергій Сидорчук потрапив у стійку воріт шведів, а в атаці у відповідь каркас воріт зіграв вже за нашу команду після удару Форсберга.

Збірна України у феєричному матчі обіграла Швецію і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020 – 01

Пізніше вже поперечина врятувала гашу команду. Знову воротам Бущана загрожував все той же Форсберг. Ці моменти так і залишилися найнебезпечнішими у другому таймі.

Реклама

Перший екстратайм запам’ятався жахливим фолом Маркуса Даніельссона на Артема Бєсєдіна. Наслідками цього моменту стали вилучення шведа і травма українця. У другому екстратаймі перемогу нашій збірній приніс, як вже говорилося, Довбик, який головою замкнув навіс Руслана Маліновського.

Нагадаємо, ФК "Минай" визначився з головним тренером.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно