Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Україна-Швеція 2:1: вболівальники Тячівщини підтримували національну футбольну збірну

Україна-Швеція 2:1: вболівальники Тячівщини підтримували національну футбольну збірну

Україна-Швеція 2:1: вболівальники Тячівщини підтримували національну футбольну збірну
ВІДЕО ДНЯ

29 червня збірна України з футболу перемогла збірну Швеції у надзвичайно важливому та відповідальному матчі в одній восьмій фіналу Чемпіонату Європи-2020. Шанувальники футболу Тячівщини активно підтримували підопічних Андрія Шевченка. Фан-зони у Тересві, Бедевлі, Тячеві, Усть-Чорній та Дубовому облаштували за сприяння народного депутата Василя Петьовки.

У Тересві для колективного вболівання облаштували фан-зону просто неба. За матчемУкраїна-Швеція спостерігали з великого екрану проектора. Підтримати національну збірну прийшла місцева футбольна команда «Авангард». Організатори частували усіх вболівальників смаколиками та прохолодними напоями.

Реклама
Читайте також:
Збірна України у феєричному матчі обіграла Швецію і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020

«Гра завершиться з рахунком 2:1 на користьУкраїни», – спрогнозував колишній футболіст, а нині вчитель фізкультури Мирослав Мокан. Вболівальники кажуть: спостерігати за грою у фан-зоні, разом sз друзями та однодумцями, набагато цікавіше, ніж удома.

Реклама

«Люди скучили за спортом, прагнуть емоцій, бажають виграшу нашій команді. Точно знаємо, що нашим наступним суперником стане збірна Англії», – ділиться вболівальник Іван Мезей.

У Тячеві спостерігати за грою національної збірної можна було з екрану на площі Поштовій. Цією можливістю скористалося немалотячівців. Кажуть, це хороша можливість городянам об’єднатися, щоб разомпідтримувати спортсменів. Радісними емоціями реагували глядачі на голи у ворота шведів. І ось вона – омріяна перемога!

Збірна України достойно змагалася і зрештою, нарадість усім співвітчизникам, переграла команду Швеції на останніх хвилинах додаткового часу, вперше в історії опинившись у чвертьфіналі Євро-2020.

Реклама

Вболівальники переповнені емоціями, вдячні Василю Петьовці за організацію фан-зон, що допомогли відчути дух єдності та перемоги: вболівальники у Тересві, Бедевлі, Тячеві, Усть-Чорній та Дубовому під час гри пережили переможні емоції.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно