Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • До Дня усіх закоханих в Ужгородській міській бібліотеці відбувся розважальний захід "Під знаком Купідона"

До Дня усіх закоханих в Ужгородській міській бібліотеці відбувся розважальний захід "Під знаком Купідона"

До Дня усіх закоханих в Ужгородській міській бібліотеці відбувся розважальний захід "Під знаком Купідона"
ВІДЕО ДНЯ

Саме, 14 лютого люди звертаємося до теми кохання, бо це Всесвітній день закоханих.  Про любов у різних її проявах, а також екскурс в історію свята і про найдавнішу "валентинку" розповіли ведучі Світлана Баран та Андріана Гузак. 

Свято відкрив представник влади – начальник Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Євген Бобров, який привітав усіх з таким прекрасним святом і побажав, щоб кожен знайшов свою половинку, – йдеться у повідомленні бібліотекаря Ужгородської ЦМБ Андріани Гузак.

Реклама

Молодь, яка завітала на захід, виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь ведучих, а також переглянула відео про святого Валентина. Але яке б було свято без конкурсів. А їх на заході було чимало. 

Молоді дівчата і хлопці змогли показати свої здібності  на уважність, де за декілька секунд, розглянувши обрану дівчину, вони мали із зав’язаними очима відгадати деякі деталі зовнішності дівчини. А також для дівчат хлопці співали так звані "серенади" – караоке, яке згодом підхоплював зал. 

Реклама

Захід настільки захопив учасників, що один з них – Руслан Береній написав і зачитав свій власний реп. 

Про здорове та безпечне кохання, а саме про контрацепцію та методи захисту, розповіла провідний спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анжела Бабкіна.

З музичними привітаннями виступили солісти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора – Ванесса Стойко, Іванна Волос та вокальна студія "Solo mio" СЦД "Ювентус" – Сергій Юзьків та Софія Фабіан.

Реклама

Протягом заходу були заохочувальні призи, а також за гучними оплесками присутніх був обраний найактивніший учасник усіх конкурсів, який отримав "Грамоту переможця" за найбільшу активність, обізнаність та креативність. Крім того, у бібліотеці стартувала акція "Зізнайся бібліотеці в коханні", де всі охочі можуть на "валентинках" висловити свої почуття і зробити фото в "Зоні кохання".

Організаторами заходу були Ужгородська центральна міська бібліотека та Ужгородській міській центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно