Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віктор Балога: "Я справді допомагав "Правому сектору"

Віктор Балога: "Я справді допомагав "Правому сектору"

Закарпатський політик, народний депутат України Віктор Балога відреагував на останні події, пов’язані з візитом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та допити тимчасової слідчої комісії по Мукачеву.

ВІДЕО ДНЯ

"Можливо, хоча б зараз, коли радник Авакова цитує Ланя, як цінного свідка у справі про стрілянину в Мукачеві, до людей дійде, що усе це була чітко спланована провокація з дискредитації "Правого сектору". А за одне - можливість звести рахунки зі мною особисто.

Можливо, до людей дійде і те, що занадто підозріло, коли МВС кидає стільки особового складу і техніки на пошуки кількох "правосєків", але усіма силами вигороджує озброєних фанатів марки "Adidas", - стверджує нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Реклама

Крім того, Віктор Балога підтвердив, що неодноразово допомагав бійцям "Правому сектору".

"І я справді допомагав "Правому сектору" рік тому, як допомагав їм кожен, хто хотів змін на краще. Коли Майдан був у подвійному кільці, я привіз людям більше 1 000 касок і протигазів. Якщо це врятувало хоча б одне життя, значить я уже не марно ходжу по цій землі. І я це робив тоді, коли Аваков і йому подібні не злазили зі сцени, і не могли навіть підвезти дрова", - йдеться у дописі Віктора Балоги.

Реклама

Також обранець назвав Авакова і його оточення "лузерами". "Зараз ці лузери розгорнули проти мене широкомасштабну кампанію з дискредитації. І вони не перші. Янукович боровся зі мною два роки. У нас відбирали мандати, нас змушували вступити в Партію регіонів. Але поламали зуби. Закарпаття було єдиним в Україні, де "регіонали" не почували себе в комфорті. І це був той період, який Аваков спокійно провів у Італії. Але ми не втекли, ми залишилися тут і захищали кожного закарпатця", - констатує закарпатський політик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно