Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Правий сектор" виключив зі своїх лав учасника мукачівської стрілянини

"Правий сектор" виключив зі своїх лав учасника мукачівської стрілянини

"Правий сектор" виключив зі своїх лав учасника мукачівської стрілянини

Провід руху "Правий сектор" оприлюднив офіційну заяву про те, що учасник мукачівської стрілянини 11 липня 2015 року Роман Стойка віднині немає ніякого відношення до цієї організації.

ВІДЕО ДНЯ

"10 лютого в соцмережах з’явилося повідомлення від Романа Стойки ("Чесного"), в якому він закликає "правосеків" зібратися в Києві на так звану "конференцію".

Після виходу з "Правого сектору" Дмитра Яроша та його прибічників, у час змін в структурі руху "Чесний" зайнявся активним розвалюванням та ослабленням "Правого сектору". Закулісні інтриги, обливання брудом активістів та командирів, підрив авторитету Проводу – ось "революційна" робота "Чесного".

Реклама

За гнівними і красивими постами у соцмережі "Фейсбук" ховається відверта робота провокатора, яка ведеться виключно в інтересах силових структур, що працюють на знищення "ПС". Для довідки: Стойко у минулому – оперативний працівник міліції. Також він має родичів і зв’язки в СБУ.

 

Реклама

Національно-визвольний рух "Правий сектор" пережив вже не одного такого "чесного" і залишається надалі цілісною революційною структурою.

8-го листопада в Києві відбулася Конференція, яка дала поштовх оновленню в "Правому секторі" і мабуть комусь дуже хочеться, щоб наша Організація змаргіналізувалася та роздробилася.

Офіційно заявляємо, що Роман Стойко не має відношення до НВР "Правий сектор". Закликами не підпорядковуватись керівникам руху та внутрішнім сепаратизмом він сам себе вивів за межі "ПС", – йдеться у оприлюдненій заяві "Правого сектору".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно