Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронцям здалися фігуранти резонансної перестрілки в мукачівському спорткомплексі "Антарес", – ЗМІ

Правоохоронцям здалися фігуранти резонансної перестрілки в мукачівському спорткомплексі "Антарес", – ЗМІ

Правоохоронцям здалися фігуранти резонансної перестрілки в мукачівському спорткомплексі "Антарес", – ЗМІ

Як повідомляють ЗМІ, учора, 13 серпня, в правоохоронні органи Закарпатської області добровільно з’явилися з адвокатом два ключові фігуранти резонансної стрілянини в мукачівському спорткомплексі "Антарес", які переховувалися з 2015 року, – Роман Стойка ("Чесний") та Руслан Каганець ("Комендант").

ВІДЕО ДНЯ
Правоохоронцям здалися фігуранти резонансної перестрілки в мукачівському спорткомплексі "Антарес", – ЗМІ – 01

Учора ж Стойка написав у Фейсбуку: "Ми з Комендантом (Руслан Каганець) їдемо на наше рідне Закарпаття. Скоріше за все, нас спробують вбити (за наказом Медведчука), але поки земля не почала сипатися на наші гроби, МИ не здамося... Настав час змін для Срібної Землі! До вас, Офіцери Силових Структур: Ми йдемо до дому. Ми йдемо з миром. Ми кров’ю змили гріхи та заслужили на чесний суд. Слава Нації! Слава "СОНЕЧКУ"! Слава Закарпаттю!"

Реклама
Читайте також:
У мережі з’явилось моторошне відео перестрілки та вбивства біля "Антаресу"

Попередньо поява Романа Стойки і Руслана Каганця була анонсована на 18 серпня, в рамках планованої протестної акції під прокуратурою Закарпатської області. Однак згодом акцію відмінили через проведення на території області антитерористичних навчань. Так чи інакше, дату було обрано не випадково, оскільки у неділю, 16 серпня, закінчується строк досудового розслідування в рамках кримінального провадження по згаданих подіях в Мукачеві, а органами досудового розслідування не було подано клопотання про його продовження.

Реклама

Про це, зокрема, йдеться в офіційному повідомленні Ужгородського міськрайонного суду з цього приводу: "Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду було обрано запобіжні заходи для осіб, які підозрюються у вчинені кримінальних правопорушень". Нагадаємо, що йдеться про подію, яка мала місце у липні 2015 року в місті Мукачево за участі представників "Правого Сектору".

Читайте також:
Стало відоме ім’я охоронця спорткомплексу "Антарес", у якого вистрілили бійці "Правого сектору"

Відтак, за результатами розгляду клопотання слідчим суддею було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 16 серпня 2020 року, у зв’язку з тим, що органами досудового розслідування не було подано клопотання про продовження строку досудового розслідування, в рамках даного кримінального провадження, який закінчується у неділю 16 серпня 2020 року.

Реклама

Також, варто зазначити, що строк дії ухвали про застосування запобіжного заходу встановлюється в межах строку досудового розслідування. Пропонуємо пригадати ті моторошні події, які стались у Мукачеві у липні 2015 року і сколихнули всю Україну.

Увага! Відео 18+

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно