Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Богдан Андріїв: "Якщо ужгородці будуть проти тераси на Корзо – її демонтують"

Богдан Андріїв: "Якщо ужгородці будуть проти тераси на Корзо – її демонтують"

Богдан Андріїв: "Якщо ужгородці будуть проти тераси на Корзо – її демонтують"

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв прокоментував останні події навколо скандальної тераси на вулиці Корзо і запевнив, що  реакція міської влади буде.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми чуємо громадськість і будемо діяти відповідно. Зараз триває монтаж тераси. Дозвільні документи на неї є. Але якщо будуть відхилення від погодженого відповідними службами документу та певні недоліки – звертатимемося до власника з вимогою їх усунути або ж узагалі демонтувати терасу. Завтра на місце вийде комісія, котра все вивчить", – сказав міський голова, який зараз перебуває у відпустці. Втім, стежить у соцмережах за реакцією городян на новинку на Корзо.

На питання про те, як взагалі сталося так, що у принципі було погоджено розміщення тераси площею в 40 кв.м майже на самому "хресті", яка, до того ж, має статичні конструкції (і котра, цілком очевидно, візуально псуватиме перспективу на головну пішохідну вулицю Ужгорода), міський голова відповів: "На виконкомі ми не мали, так би мовити, 3D зображення. Якщо тераса не відповідатиме тому, якою вона має бути на Корзо – будемо реагувати. Запевняю вас у цьому. Ми відкриті до спілкування і готові чути зауваження городян загалом і активістів зокрема. Якщо тераса псуватиме вигляд історичного центру й викликатиме спротив громади та фахівців – діятимемо відповідно". Відтак, запросив активістів до участі у комісії.

Реклама

Наостанок у розмові міський голова повідомив, що найближчим часом від зовнішньої реклами звільнятимуть площу Хмельницького, а затим перейдуть на площу Дружби народів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно