Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок

Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок
20 липня в селі Косонь, що на Берегівщині, відкрили перший закарпатський аквапарк «Косино». Подія не з пересічних, адже повноцінного акварпарку донині в області не було.

На території оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино» відкрили перший аквапарк з екстримальними гірками та великими басейнами.

ВІДЕО ДНЯ

Інтернет-видання «PMG.ua» з’ясувало, що ж приготували для закарпатців та гостей краю в аквапарку «Косино», чим дивують і, найголовніше, скільки ці водні розваги коштують.

Ціна на вхід в аквапарк «Косино» 

Півліта уже минуло, але  погода цьогоріч не давала сповна насолодитися відпочинком біля води. Залишається сподіватися, що друга половина літа потішить закарпатців більше. Для тих, хто в сонячний день вирішить відвідати аквапарк, варто знати ціни на вхід в аквапарк «Косино».

Реклама
Читайте також:
Топ-7 яскравих місць у Закарпатті: куди поїхати й що побачити?

Отож, вартість відвідування аквапарку складе 450 гривень за 3 години, 900 гривень – за цілий день. За дітей, ростом до 150 см, платити не потрібно.

Реклама

Також для деяких категорій населення ціна на вхід в аквапарк «Косино» буде нижчою. Йдеться, наприклад, про учасників АТО: при наявності посвідчення вартість входу складатиме 300 гривень. 

Аквапарк Косино (Фото: Федір Шандор)

Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок – 01
Реклама

Аквапарк відкривається на території оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино», тому у вартість буде входити користування всіма послугами «Косино-Термал». А це:

  • Басейни-близнюки
  • Смарагдовий басейн
  • Басейн Н2О
  • Золотий кран здоров’я «Косино»
  • Плавальний басейн
  • Дитячий басейн
  • Басейн «Інь-Ян»
  • Ванна Кнайпа «17 кроків здоров’я»

Читайте також:  5 місць Закарпаття, в які можна закохатися 

Як дістатись (доїхати) в аквапарк «Косино»

Якщо ви закарпатець і їдете автобусом, то найкращим варіантом, певно, буде дістатися Берегова, а вже звідти на автобусі поїхати в село Косонь. Якщо ви на власному авто, то проблем із тим, як доїхати в аквапарк «Косино», виникати не повинно. Вмикаєте навігатор і їдете на відпочинок у «Косино».

Якщо ж ви турист із Києва і вирішили провести вікенд на Закарпатті, і зокрема в аквапарку «Косино», то найкрищим варіантом буде потяг сполученням Київ-Ужгород. Але не їдьте аж до Ужгорода. Зійдіть із потягу на залізничному вокзалі в Мукачеві.

Гірки аквапарку Косино (Фото: Федір Шандор)

Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок – 02
Реклама

Якщо їдете зі Львова, то через 4 години поїздки в електричці «Львів-Мукачево» ви вже будете в місті над Латорицею. З мукачівського автовокзалу можете автобусом поїхати у Берегово, а звідти, як зазначалося раніше, до села Косонь. Потрапити в аквапарк можна із центрального входу комплексу «Косино-Термал».

Крім варіантів, перерахованих вище, можна купити тур у «Косино». До того ж, майже з будь-якого куточка України. Туроператори пропонують тури в «Косино» із Києва, тури в «Косино» зі Львова, тури в «Косино» із Луцька, тури в «Косино» із Одеси та інших міст.

Графік роботи аквапарку «Косино» влітку

Графік роботи аквапарку «Косино» сподобається і тим, хто любить бадьоро розпочати ранок, (наприклад, спуститися з водної гірки), і тим, хто полюбляє приймати сонячні ванни, і тим, хто любить вечірні купання.  Аквапарк «Косино» працюватиме щодня і 9:00 до 20:00.

Читайте також:
На Закарпатті є альтернатива відпочинку на морі

На яких гірках можна покататись?

Що найбільше приваблює дорослих та дітей в аквапарках? Правильно, водні гірки. В «Косині» їх буде 15, загальна довжина спусків з яких становить 3 кілометри.

Найвищими водними гірками будуть «Метелик-монарх», «Камікадзе» та «Чорна діра». Також на території функціонуватиме дитяча аква-зона.

А ще у першому аквапарку на Закарпатті для відвідувачів працюватиме тераса «П’яте небо», фуд-зона та інші зони відпочинку.

Реклама

Літо просто створене для релаксу. А в аквапарку «Косино» є всі умови для незабутнього відпочинку у мальовничому Закарпатті.

Аквапарк Косино: дитяча аква-зона (Фото: Федір Шандор)

Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок – 03

Розваги для дітей

Нещодавно у першому закарпатському аквапарку "Косино" було відкрито дитячу аква-зону. Водні гірки та аква-атракції для наймолодших вже працюють.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив туризмознавець Федір Шандор.

Короткі підсумки

Аквапарк Косино це:

  • 15 водних гірок – довжина спусків становить 3 кілометри;
  • три найвищих екстра-гірки "Метелик-монарх", "Камікадзе" і "Чорна діра;
  • дитяча аква-зона;
  • 5 поверхів сервісу;
  • алея авіаторів з фруктових дерев;
  • фудзона;
  • тераса "5-те небо".
Реклама

Робота в осінньо-зимовий період

Аквапарк "Косино" в осінній та зимовий періоди не працює.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті комплексу. Адміністратори просять врахувати це при плануванні свого відпочинку.

Головне фото: Макс Адаменко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно