Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Віктор Балога заявив про готовність провести в Україні реформи і звернувся до Гройсмана

Віктор Балога заявив про готовність провести в Україні реформи і звернувся до Гройсмана

Віктор Балога заявив про готовність провести в Україні реформи і звернувся до Гройсмана

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Віктор Балога заявив про готовність провести реформи в Україні.

ВІДЕО ДНЯ

"Новий прем’єр повторює старі помилки – думає, що реформи можна замінити "концепціями", "програмами" і прямими ефірами. Може він не розуміє, але людей уже три роки годують ідеями і презентаціями, а жити стає все важче.

Тому, в цього прем’єра часу на розмови про реформи немає взагалі. Йому потрібно показувати результат і бажано до перших платіжок за тепло. Вже нікому не цікаво слухати, як все було погано при попередниках. Так само не цікаво вчерговий раз чути про те, що завтра усе зміниться. Всі, починаючи від студентів і пенсіонерів, закінчуючи підприємцями та інвесторами, хочуть бачити зміни на краще", – зазначає політик.

Реклама

"Підняти ціну на газ і роздати олігархам мільярди через механізм субсидій – це не реформа. Потрібно реально зайнятися енергоефективністю і енергозбереженням. А це означає:

- відмову від центрального опалення в малих та середніх містах;

Реклама

- проведення енергоаудиту жилого фонду країни;

- переведення опалення в закладах бюджетної сфери, де це можливо, на альтернативні види енергоносіїв;

- запровадження повної системи обліку постачання тепла у багатоквартирних будинках;

Реклама

- надання реальної допомоги власникам приватних домогосподарств, які самостійно роблять кроки з енергоефективності і т.д.

Також, зрозуміло, що розмови про дефіцит пенсійного фонду закінчаться так само як боролися з дефіцитом "Нафтогазу", тільки замість цін – піднімуть пенсійний вік. Але це теж не реформа – це скоріше спроба зробити так, щоб частина населення ніколи не стала пенсіонерами. Для всіх очевидно, в існуючому вигляді система пенсійного забезпечення приречена. Її потрібно міняти, як це свого часу зробили наші сусіди Угорці, Поляки, Словаки", – констатує Віктор Балога.

"Те саме стосується кожного напрямку, бо не можна визначити своїм пріоритетом десятки завдань. Потрібно взяти один напрямок, але взяти і зробити, а не слайди показувати і цифрами людей лякати.

Пане прем’єр, якщо потрібно, я готовий без будь-яких посад, на громадських засадах виконати перелічені мною завдання максимум за 7-8 місяців. Дайте повноваження і робота буде зроблена без усіх цих віце-прем’єрів, слайдів і презентацій. Ще в цьому році можна зекономити десятки мільярдів гривень, які осідають в кишенях злодіїв. Усе це – реально і це те, що кожен зможе відчути на собі", – додав народний обранець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно