Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Інстаграм підкорює рецепт сирно-гарбузової запіканки з візерунками: як її зробити

Інстаграм підкорює рецепт сирно-гарбузової запіканки з візерунками: як її зробити

Сирна-гарбузова запіканка рецепт

Хіт осені — це різноманітні гарбузові запіканки. І в мережі нещодавно став дуже популярним рецепт поєднання сиру та гарбуза.

Опублікувала його любителька кулінарії Наталія Жук. У соцмережі Інстаграм вона детально розповіла, як приготувати не просто смачну запіканку, а ще з трендовими візерунками.

ВІДЕО ДНЯ

Для початку подамо список інгредієнтів, необхідних для приготування.

Для сирного шару:

Реклама
  • Сир (не сухий) — 400 грамів,
  • Яйця — 2 штуки,
  • Цукор — 60-80 грамів,
  • Ванільний цукор — 1 чайна ложка,
  • Йогурт або кефір — 100 грамів,
  • Борошно — 3-4 столові ложки з гіркою).
Читайте також:
Рецепт шарлотки з яблуками: як приготувати класичний десерт
Реклама

Для гарбузового шару:

  • Гарбуз — 500 грамів,
  • Яйце — 2 штуки,
  • Цукор — 60-80 грамів,
  • Цедра лимона чи апельсина,
  • Борошно — 3-4 столові ложки з гіркою.

Рецепт сирно-гарбузової запіканки

  1. Беремо гарбуз, нарізаємо його та запікаємо при температурі 200°C до готовності.
  2. Поки готується гарбуз, працюємо із сиром. До 400 грамів сиру вибиваємо 2 яйця, додаємо цукор та ванільний цукор. Також 100 грамів кефіру і 3 або 4 столові ложки борошна. Все це ретельно збиваємо блендером. Якщо консистенція у вас вийшла густа, то потрібно додати трішки молока. А якщо рідка, то муки. Все залежить від вологості взятого сиру.
  3. Гарбуз вже готовий, очищаємо його та даємо час трохи охолонути. До гарбуза додаємо 2 яйця, 80 грамів цукру, натираємо цедру лимона. Також додаємо 4 столові ложки борошна. Перебиваємо все блендером.
  4. Форму застилаємо пергаментом та викладаємо в хаотичному порядку сирне та гарбузове тісто. Потім за допомогою дерев’яної шпажки робимо візерунок.
  5. Ставимо у розігріту духовку до 190°C на 40-45 хвилин.
  6. Дістаємо з духовки, даємо час трохи охолонути.
Реклама

Нижче подаємо відеорецепт страви.

Насамкінець нагадаємо, як приготувати сир Філадельфія в домашніх умовах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно