Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Салат з куркою та медовою заправкою: традиційні продукти здивують новими смаками

Салат з куркою та медовою заправкою: традиційні продукти здивують новими смаками

Салат з куркою та медовою заправкою: традиційні продукти здивують новими смаками
Фото: Євген Клопотенко

Який салат з куркою приготувати — доволі часте питання серед любителів смачно поїсти. Ми подамо рецепт, який одночасно є легким у приготуванні та здивує новими смаками.

Рецептів салатів з курячим філе є безліч. Але всі вони або стандартні, або мають у рецептурі кілька екзотичних інгредієнтів, які важко знайти на ринку. Шеф-кухар Євген Клопотенко запропонував рецепт салату, коли навіть зі «стандартних» продуктів можна приготувати дивовижну страву.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні ми комбінуватимемо солоні та солодкі продукти, які на виході дадуть чудовий смак.

Читайте також:
Торт без випічки за 15 хвилин: рецепт, який здивує своєю простотою
Реклама

Для приготування нам знадобиться:

  • філе куряче — 300 грамів,
  • 2 невеличкі моркви (або одна велика),
  • солоні огірки — 2 шт.
  • мед — 1 столова ложка,
  • сік половинки лимона,
  • лавровий лист — 4 шт.,
  • духмяний перець — 5 горошин,
  • 1 помідор,
  • базилік — 2-3 гілочки,
  • олія — 2 столові ложки,
  • сіль та перець.
Реклама

Салат з куркою та медовою заправкою — рецепт

  1. Для початку відваріть філе. Поставте його в каструлю, залийте водою, додайте духмяний перець та лавровий лист з рецептури. А ще буквально трішки посоліть. Варити потрібно орієнтовно 20 хвилин з моменту закипання. Після того, як філе зварилось, поставте його для охолодження.
  2. Також потрібно відварити моркву.
  3. Починаємо нарізати продукти: спочатку огірки кубиками, далі філе — також кубиками. Відварені морквини спочатку наріжте півкільцями, а потім ще перетніть пополам.
  4. Опісля помийте томат (дуже важливо, щоб він був спілий і соковитий) та поріжте кубиками.
  5. Візьміть миску, всипте порізані інгредієнти: огірки, куряче філе, моркву та помідори. Вичавіть половинку лимона. Додайте столову ложку меду та 2 столові ложки олії. Посоліть та поперчіть салат і перемішайте.
  6. Базилік помийте і додайте листочки вже після перемішування, подрібнювати їх не потрібно.

Ось таке поєднання звичайних продуктів на виході дасть незвичне поєднання солоного із солодким смаком.

Раніше видання розповідало, як Євген Клопотенко готує знамениті сирники.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно