Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як вдома приготувати печиво з шоколадною крихтою

Як вдома приготувати печиво з шоколадною крихтою
Фото: Depositphotos

Смачне печиво з шоколадною крихтою можна приготувати вдома. Рецепт простий з доступних інгредієнтів.

Домашнє печиво — відмінний смаколик до чаю, какао чи кави. Пропонуємо рецепт, який зможе приготувати навіть новачок у кулінарії.

ВІДЕО ДНЯ

Які інгредієнти потрібні:

  • вершкове масло — 100 грамів
  • цукор — 100 грамів,
  • ванільний цукор — 1 чайна ложка,
  • яйця — 2 шт.,
  • борошно — 150 грамів,
  • чорний шоколад — 100 грамів,
  • розпушувач — 1/3 чайної лодки,
  • сіль — дрібка.
Реклама
Читайте також:
Легка бюджетна закуска на святковий стіл, якщо раптово прийшли гості

Рецепт домашнього печива

  • Розімніть масло у мисці до м’якоті.
  • Всипте цукор та збийте міксером.
  • Додайте 2 яйця, ще раз збийте.
  • Візьміть ще одну миску. В ній змішайте борошно, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Опісля цю масу всипте у кремоподібне вимішане раніше масло. Ще раз вимішайте ложкою.
  • Тепер охолоджений шоколад подрібніть на малі шматочки. Додайте у суміш та ще раз перемішайте.
  • Деко застеліть пергаментом та викладіть на нього тісто ложкою. Печиво має бути невелике. Врахуйте, що воно при випіканні буде наростати, тому потрібно зберігати відстань у 5-6 сантиметрів.
  • Випікайте орієнтовно 12 хвилин при температурі 180 градусів (орієнтуйтесь за рум’яними краями печива).
Реклама

Нагадаємо, як легко приготувати апельсиновий пиріг до чаю чи кави.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно