Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Швидка піца на сковороді: всього 10 хвилин, кілька інгредієнтів і вона готова

Швидка піца на сковороді: всього 10 хвилин, кілька інгредієнтів і вона готова

Піца на сковороді готується набагато швидше за традиційну. Тому це її безперечний плюс. А ще такий рецепт можна варіювати.

Піца — улюблена страва як дорослих, так і дітей. Хрустка скоринка, смачна начинка та неймовірний аромат: все це навіює неабиякий апетит. Але що робити, коли дуже хочеться смачної страви, а готувати за традиційним рецептом довго?

ВІДЕО ДНЯ

У такому разі в пригоді стане рецепт швидкої піци. На цей раз ми розповімо, як її приготувати на сковороді.

Для початку визначимося з інгредієнтами. Нам знадобляться:

Реклама
  • 2 столові ложки борошна,
  • 5 столових ложок сметани,
  • 5 столових ложок майонезу,
  • 2 яйця,
  • 150 грамів ковбаси,
  • 2 помідори,
  • 200 грамів твердого сиру,
  • або інші продукти, які ви бажаєте додати в начинку.

Піца на сковороді — рецепт

  1. Змішайте у мисці муку, сметану, майонез, додайте яйця та посоліть.
  2. Паралельно поставте сковорідку, щоб розігрівалась, влийте буквально трішечки олії.
  3. Коли тісто гарно вимішано, вилийте його на пательню.
  4. Ковбасу та помідори наріжте кільцями та викладіть зверху тіста. Натріть тертий сир.
  5. Закрийте кришкою, щоб просмажилась (на це потрібно 10 хвилин).
Реклама

Як бачите, така швидка піца на сковороді готується дуже просто.

Які інгредієнти можна ще додати

Загалом рецепт дуже варіативний. За основу лише варто взяти рецепт тіста на піцу, а все інше можна замінювати. Наприклад, чудово пасуватимуть оливки та шинка. Можна ще приготувати з печерицями, але їх тоді потрібно буде додатково обсмажити й вже напівготовими додавати у тісто.

Твердий сир, якщо він вже сильно приївся, можна замінити моцарелою. Загалом моцарела та свіжа зелень дуже поєднуються і були б відмінною «парочкою» в піці.

Реклама

Якщо ви полюбляєте більш соковиту піцу, то в тісто можна ще додати трохи оливкової олії.

Раніше видання публікувало рецепт незвичної страви, яку часто готували в давнину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно