Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Що подають як закуску до пива: найкращі варіанти від італійського шефа, є навіть торт

Що подають як закуску до пива: найкращі варіанти від італійського шефа, є навіть торт

Що подають як закуску до пива: найкращі варіанти від італійського шефа, є навіть торт

Італійський кухар, який працює та проживає в Україні, Марко Черветті розповів, із чим пити пиво.

Він поділився, чим закусувати 5 різних видів пива у своєму відео на YouTube. Проте варто звернути увагу, що цим напоєм, як і будь-яким іншим алкогольним, не варто зловживати, а неповнолітнім особам вживати взагалі не рекомендується.

ВІДЕО ДНЯ

Що найкраще підходить до легкого світлого пива

Марко Черветті радить поєднувати світле пшеничне пиво з кислуватим і чистим молочнокислим смаком. Як закуску пропонує обрати рибу, особливо гарячокопченого окуня. Жирна риба гарячого копчення має більш «вишуканий» смак, ніж риба холодного копчення, і чудово поєднується з кислуватим пивом, створюючи прекрасний гастрономічний дует.

Читайте також:
Що швидко приготувати на сніданок: 10 ідей на будь-який смак
Реклама

Чим закусити лагер

Італійський шеф вважає, що ідеальна закуска до лагера — це гермелін, чеський сир з білою пліснявою на поверхні, схожий на французький камамбер. У Чехії його споживають просто так, запікають або маринують в олії з часником, цибулею і гострим перцем.

Закуска до індійського пейл-елю

Це — найбільш затребуваний стиль крафтового пива в США. Марко рекомендує супроводжувати цей напій гострими ковбасками. За його думкою, ідеальним вибором буде нарізка італійської ковбаси пепероні або іспанської чоризо. Обидва види ковбаси мають в своєму складі паприку та чилі, що додає їм характерної гостроти і відмінно поєднуються зі смаком цього напою.

Реклама

Що обрати до пшеничного пива

Це пиво з вмістом алкоголю, як правило, від 5 до 5,4%, яке варять з використанням великої частки пшениці. Марко радить пити його креветками в китайському соусі з кисло-гострим смаком. Це пшеничне пиво має легкий характер, ненав’язливу гіркоту і легке відчуття кислотності, яке ідеально поєднується з ніжним смаком морепродуктів.

Яка найкраща закуска до чорного пива

Марко Черветті рекомендує поєднувати це пиво з різноманітними десертами. Насичений і насичений смак напою ідеально вписується до солодких тортів і випічки.

«В Італії в 90-х зробили десерт бірамісу — як класичне тирамісу, тільки замість кави в ньому використали стаут. Це було розкішно і просто ідеально. Особливо до чорного пива», — каже Марко.

Реклама

Нагадаємо, раніше Марко Черветті побував і на Закарпатті, де відвідав Рахівський район.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно