Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Всесвітня історія: які книги вибрати на подарунок

Всесвітня історія: які книги вибрати на подарунок

Якщо людина цікавиться історичними подіями, можна подарувати їй на день народження гарні книги з всесвітньої історії.

Такий презент можна вручити як рідній людині чи другу, так і керівнику, адже є також ексклюзивні та дорогі видання про історію. Великий вибір дає змогу знайти варіант під свій бюджет і вподобання іменинника.

ВІДЕО ДНЯ

Яку історичну книгу придбати

Є книги з історії, які варто прочитати кожному, щоб зрозуміти, чому так чи інакше склалися певні події, більше дізнатися про видатних особистостей світу, навчитися аналізувати та критично мислити. Якщо людині, для якої готується подарунок, цікава саме всесвітня історія, книги можуть бути різноманітними. Ось кілька видань українською мовою на вибір:

  • «Лідерство в часи війни. Головні уроки від творців історії» — про секрети успіхів лідерів, які приводили своїх людей до перемоги;
  • «Моссад. Найвидатніші операції ізраїльської розвідки» — про історію однієї з найефективніших спецслужб світу «Моссад» та її взаємодію з іншими країнами світу;
  • подарункова книга Тімоті Ендрюс Сейл «Міцний альянс. Історія НАТО» — докладний аналіз того, чим був альянс, що об’єднувало його учасників і чому він існує майже вісім десятиліть;
  • «Кодекс вождів і політиків усіх часів та народів» — унікальний збірник із цитатами, афоризмами й висловлюваннями відомих політичних діячів та умів різних часів і народів;
  • книга М. Грушевського «Всесвітня історія (Приладжена до програми вищих початкових шкіл і низших кляс шкіл середніх)» — прижиттєве видання відомого українського історика та громадського діяча про різноманітні події, що відбувалися як в Україні, так і поза її межами.
Реклама

Згадані вище та інші книги такого самого спрямування можна подарувати будь-кому, кого цікавить всесвітня історія, військова тематика, політика тощо.

Переваги історичних книг на fama.ua

В інтернет-магазині Fama за посиланням https://fama.ua/uk/podarki/vsemirnaya-istoriya можна знайти кілька десятків книг на історичні теми. Ці видання можуть зацікавити не лише змістом, а й вишуканим виконанням. Вони ідеально підходять як дорогий подарунок важливій людині.

Реклама

Історичні книги на fama.ua доступні у вигляді як звичайних, так і ексклюзивних видань. Останні мають палітурку з натуральної високоякісної шкіри, візерунки ручної роботи, рельєфне золоте тиснення, декор із срібла та міді тощо. Окремі видання можуть комплектуватися подарунковим футляром, виготовленим вручну.

Якщо на презент потрібне видання на тему всесвітня історія, книга повинна мати дорогий вигляд і важливий зміст. Саме на fama.ua можна купити такі книги та вибрати інші оригінальні подарунки. Fama — найбільший в Україні інтернет-магазин елітних презентів, тож тут реально знайти ексклюзивні речі. Замовити книги й інші товари можна з доставкою в Київ та інші міста України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно