Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Смертельна небезпека: батьків закликають пильнувати дітей

Смертельна небезпека: батьків закликають пильнувати дітей

Правоохоронці нагадують про необхідність батькам приділяти особливу увагу своїм дітям влітку. Аномальна спека може призвести до біди.

Батьків закликають не залишати дітей та домашніх тварин в автівках. За високої температури повітря це смертельно небезпечно.

ВІДЕО ДНЯ

Температура повітря наразі сягає понад 35 градусів. У зачиненому авто вона швидко підіймається значно вище.

Читайте також:
Сумна статистика: 22 людини потонули за день
Реклама

Як повідомляє Патрульна поліція Києва, у столиці з зачиненого автомобіля допомогли врятувати немовля. Водійка Skoda випадкова зачинила машину з малюком всередині.

Поліцейські відчинили двері та врятували немовля. Дитина не постраждала.

Реклама
Смертельна небезпека: батьків закликають пильнувати дітей – 01

Не усі подібні випадки завершуються хепі-ендом. Як повідомляє CNN, 9 липня у США в розпеченій машині померла 2-річна дитина. Трагедія трапилася у штаті Арізона, де температура повітря зараз коливається від 38 до 42 градусів.

За попередніми даними, дівчинка заснула у машині дорогою додому. Батько залишив двигун і кондиціонер увімкненими, а сам пішов у дім. Пізніше мати дитини приїхала додому, і невдовзі виявила, що дитина не реагує у машині, двигун та кондиціонер були вимкненими. Дівчинка пробула в автівці приблизно від 30 хвилин до години, перш ніж її знайшли. Дитину екстрено госпіталізували, але, на жаль, вона померла у лікарні.

Реклама

Видання THV11 повідомляє про схожий випадок в Арканзасі. 7 липня 2024 року Джастіна та Дежу Роллінсів заарештували після загибелі їхньої дворічної дитини. Батьки припаркували машину біля Дитячої лікарні Арканзасу (ACH), де отримував невідкладну допомогу трирічний син Роллінсів. У пари крім цього малюка ще четверо дітей віком 2, 4, 7 та 10 років. Усіх чотирьох батьки залишили у машині на парковці. Співробітники лікарні помітили дітей та витягли їх з розпеченого автомобіля. Наступного дня наймолодша дитина померла.

Для дорослих перебування в автомобілі у таку спеку теж не є безпечним. Як повідомляє Mirror, у серпні 2023 року у США 36-річна Меган Окслі, паралізована нижче пояса, померла в розпеченій машині. Вона їхала з двома маленькими племінницями. Посеред дороги закінчився бензин. Меган не змогла вибратися самостійно з автівки та померла від спеки. Дітям вона наказала вибратися з автівки, їх згодом зі зневодненням знайшли рятувальники та відвезли до лікарні.

Нагадаємо, у Миколаєві у ніч на 11 липня з вікна випав трирічний хлопчик. Українцям дали поради, як запобігти біді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно