Як робити котлети з курячого фаршу: ідеальний рецепт

Що додати до фаршу для котлет, щоб вони були соковиті та який рецепт вважається найбільш легким та смачним.
Котлети є чудовою стравою, яка підходить до будь-якого гарніру. Їх легко приготувати і це не забирає багато часу. Є різні рецепти котлет, а завдяки фантазії кожен додає щось від себе.
ВІДЕО ДНЯЇх готують з м’яса свинини, птиці та з риби. Однак котлети з курячого фаршу вважаються більш корисними та дієтичними. Читайте у матеріалі, як зробити курячі котлети соковитими за простим рецептом.
РекламаРецепт курячих котлет
Ці котлети будуть на радість всій сім’ї та зроблять вашу вечерю ще смачнішою. Ви можете брати вже готовий курячий фарш або ж взяти філе та пропустити його через м’ясорубку.
Рецепт:
Реклама- 500 г фаршу,
- 1 цибуля середнього розміру,
- 2 скибочки білого хліба,
- 200 мл молока,
- 1 яйце,
- 100 г панірувальних сухарів,
- перець, сіль та приправи за смаком,
- олія для смаження.
Приготуйте глибоку миску, в яку помістіть фарш, цибулю дрібно наріжте та обсмажте до золотистості. Хліб розмочіть у молоці на 5 хвилин. До фаршу додайте яйце, хліб, цибулю та спеції. Перемішайте все і залиште настоятися на 20 хвилин.
Розігрійте сковорідку з олією, з фаршу сформуйте середнього розміру котлети, кожну з яких обваляйте у панірувальних сухарях. Смажте котлети на середньому вогні до готовності з кожного боку.
РекламаРаніше видання писало, як зробити тісто на піцу, як у ресторані.