Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 100+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Ці види сиру вважаються найкориснішими і їх треба додати в раціон

Ці види сиру вважаються найкориснішими і їх треба додати в раціон

Коисні види сиру

Як обрати сир та з чим його їсти, щоб зберегти корисність — читайте в публікації.

Сир — це смачний продукт, який виготовляють з молока. Його подають як нарізку, додають до салатів та роблять з нього смачні страви. Навіть дітям корисно вживати сир.

ВІДЕО ДНЯ

Однак є три види сиру, які зміцнюють імунну систему та багаті на білки і вітаміни. Якщо у вас немає алергії на молочні продукти і ви любите сир, то можете спробувати додати їх до свого раціону.

Читайте також:
Якщо ви будете їсти ці продукти, то можете забути про дієти
Реклама

Чим корисний сир «Фета»

Цей грецький сир зазвичай додають до салатів. Він не тільки смачний, а ще й поживний, адже містить велику кількість кальцію та збагачений вітамінами В.

З «Фети» роблять грецький салат, адже він чудово поєднується зі свіжими огірками, томатами та оливками. Також його використовують у випічці чи подають до нарізки з медом.

Реклама

Сир «Моцарелла»

Для тих, хто слідкує за фігурою, цей сир підійде ідеально, адже він низькокалорійний. Окрім того, він містить корисні пробіотики, що зміцнює імунну систему.

«Моцареллу» додають до салатів, запіканки, а також використовують як начинку для омлетів та сандвічів. Він добре розтоплюється і його часто використовують для піци. Ви можете навіть вдома приготувати піцу зі смачною Моцареллою.

Сир з блакитною пліснявою

Не всім подобається пліснявий сир, однак його вважають джерелом кальцію. Пліснявий сир часто подають як нарізку з медом. Він чудово смакує з фруктами та вином. У салати його теж додають для вираження смаку. Ще можна додати пліснявий сир у пасту чи соус, або ж крем-суп.

Реклама

Головне при виборі сиру — перевірити його строк придатності. Вибирайте свіжі сири та готуйте з них різноманітні страви чи смакуйте у якості нарізки.

Раніше видання писало про ТОП-5 причин пити молоко щодня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно