Навіть випікати не треба: рецепт бананового торта

Читайте, як приготувати смачний літній десерт, що здивує смаком та стане окрасою вашого столу.
З настанням літнього сезону іноді хочеться спробувати щось легке і не витрачати багато часу на приготування. У такому разі можна зробити торт «Банановий рай». Він просто готується, а кількість інгредієнтів вас здивує.
ВІДЕО ДНЯОсобливо актуальним є цей десерт для тих, хто не любить випікати. По-перше, це займає додатковий час, а по-друге, не завжди виходить те, що треба. Цей простий рецепт бананового торта не потребує випікання і готується дуже швидко.
Як приготувати банановий торт
Інгредієнти:
- 500 г крекерів,
- 1 кг бананів,
- 450 г жирної сметани,
- 400 мл води,
- 2 склянки цукру,
- 20 г желатину.
Желатин змішайте з водою та розчиніть на водяній бані. Змішайте сметану з цукром і добре збийте міксером до пишності, влийте охолоджений желатин і ретельно перемішайте. Далі накрийте плівкою або кришкою місткість із кремом і відправте її у холодильник.
Банани наріжте кружальцями, а форму для торта застеліть харчовою плівкою. Викладіть один шар крекера, далі банани і залийте це кремом. Чергуючи таким чином, ви зберете весь торт. Накрийте плівкою та відправте у холодильник на кілька годин, а краще — на ніч.
Якщо вам здається, що крем занадто рідкий, не хвилюйтеся, адже у холодильнику він перетвориться на суфле. Таким чином, літній смачний десерт готовий.
РекламаНагадуємо рецепт дієтичного і корисного пирога, який готується до 10 хвилин.