Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Рецепт лінивого «Наполеона» без випічки — лише 15 хвилин на приготування

Рецепт лінивого «Наполеона» без випічки — лише 15 хвилин на приготування

Як приготувати «Наполеон»

Читайте, як швидко зробити вдома популярний торт «Наполеон» без випічки.

Смак цього десерту знає майже кожен. «Наполеон» має ніжну структуру та приємний смак. Вартість у магазині може бути високою, а щоб приготувати його вдома, потрібно виділити чимало часу, та й не факт, що все вийде. Особливо складно випікати листкове тісто. Звичайно, можна придбати вже готове, але є ще простіший варіант.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо хочете здивувати рідних та гостей, при цьому сильно не напружуючись, варто спробувати рецепт лінивого «Наполеона». Його основна перевага — не треба випікати. Ви можете обрати будь-яке печиво, вафельні коржі чи крекери.

Читайте також:
Цей «ледачий» пісний торт стане справжньою окрасою столу
Реклама

Як приготувати «Наполеон»

Тож для початку визначтеся, яке печиво будете використовувати. Це може бути «До кави», «Марія», «Ювілейне». Також можна надати перевагу вафельним коржам або навіть взяти вже готове листкове тісто. Варіанти крему також можуть бути різні — від заварного до сметанного чи зі згущеним молоком.

Для сметанного крему потрібно 200 г цукру, 500 г сметани, ванілін за бажанням. Просто збийте все до однорідної маси — і крем готовий.

Реклама

Щоб приготувати заварний крем, потрібно:

  • 500 мл молока,
  • 2 жовтки,
  • 100 г цукру,
  • 2 ст. л. борошна,
  • ванілін.

На повільному вогні заваріть крем до густоти, постійно помішуючи. Дайте йому охолонути.

Реклама

Останній варіант — крем зі згущеним молоком. Для цього візьміть банку згущеного молока та 200 г вершкового масла. Збийте все до однорідної маси — і отримаєте справжній смак дитинства.

Для приготування десертного торта без випікання спочатку обирають основу — це можуть бути звичайне печиво або вафельні коржі. Далі готують крем: підійде будь-який із раніше згаданих варіантів. Потім торт формують, чергуючи шари основи та крему, злегка притискаючи кожен шар для кращого з’єднання. Верх десерту прикрашають крихтами, тертим шоколадом, какао або подрібненими горіхами. Готовий торт ставлять у холодильник мінімум на 3 години, а для найкращого результату — на ніч.

Нагадуємо, чим замінити розпушувач у випічці без втрати смаку і якості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно