Як варити кукурудзу по-новому в молоці: рецепт за 20 хвилин, але з новим смаком

Цей рецепт, як варити молоду кукурудзу, підійде для поціновувачів солодких смаків. Адже варіння качанів відбуватиметься не у воді, а в молоці.
Абсолютна більшість людей знають, як та скільки варити кукурудзу у воді. На цей раз видання пропонує спробувати новинку — приготувати її у молоці. Цей рецепт легкий, але з одним нюансом.
ВІДЕО ДНЯПерше і головне — для приготування підійдуть тільки молоді стручки. Оптимальними є саме перші качани, із зернят який ще «йде молочко».
РекламаГотування у молоці та ще із додаванням масла робить смак овочу подвійно вершковим. Оскільки страва вийде більш калорійною, то вона краще втамовує голод.
Як варити кукурудзу в молоці
Перед тим як готувати кукурудзу в молоці, її слід очистити від листя та «вусиків» — на відміну від варіння у воді, ці частини не залишають. Для зручності качани можна розрізати на кілька частин.
РекламаДалі врахуйте, що молоко може «збігти», тому варити потрібно під пильним наглядом і на повільному вогні.

На 2-3 літри молока знадобиться 5 очищених качанів, 1 ст. ложка вершкового масла та сіль. Кукурудзу потрібно добре промити, обрізати кінчики й занурити в каструлю з молоком. Рідину нагрівають до гарячого стану, але не доводять до кипіння. Варити слід на дуже слабкому вогні приблизно 20 хвилин. Готові качани можна посолити та змастити маслом перед подачею.
РекламаЄ ще така варіація цього рецепта:
- спочатку качани варити у воді орієнтовно 10 хвилин,
- далі перекласти їх у молоко й варити до повної готовності.
Раніше видання розповідало, чим корисна варена кукурудза та чи можна її багато їсти.