Буде смачною і хрумкою: як приготувати цвітну капусту в клярі
В Інтернеті можна знайти багато рецептів, як приготувати цвітну капусту. Різноманітних варіантів є чимало. Ми ж розповімо, як приготувати цвітну капусту в клярі на сковороді.
Для цього рецепту знадобиться мінімум інгредієнтів і небагато часу. Тому приготування буде легким і швидким. А капуста смачною і хрумкою.
Інгредієнти:
- цвітна капуста — 450 г;
- борошно — 1 ст. ложка;
- курячі яйця — 2 шт.;
- панірувальні сухарі — 2 ст. ложки;
- сіль та інші спеції за смаком.
Читайте також:
Приготування:
- Цвітну капусту ретельно помийте.
- Відваріть цвітну капусту у підсоленій воді впродовж 6-8 хвилин.
- В ємності збийте яйця, сухарі та борошно. Додайте спеції.
- Вийміть капусту з каструлі і дайте охолонути.
- Поділіть цвітну капусту на суцвіття.
- По черзі вмокніть суцвіття у яєчну суміш і смажте впродовж кількох хвилин у сковорідці. Зауважте, що олія має бути добре розігріта.
Нагадаємо, раніше видання публікувало рецепт закарпатських голубців.