Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Паста з кабачка: спробуйте легкий літній варіант для вечері або обіду

Паста з кабачка: спробуйте легкий літній варіант для вечері або обіду

Кабачки — літній мастхев в українських домівках. Пропонуємо приготувати пасту з кабачків.

Кабачки варять, фарширують, консервують на зиму. А от паста з них — досить незвична страва.

Рецепт опублікувала кулінарний блогер під ніком nastya.cooking. Він підійде для обіду або вечері.

Читайте також:
З томатами та сиром: рецепт смачного салату з баклажанів

Інгредієнти для пасти:

  • 1 середній кабачок;
  • 300 г курячого філе
  • 150 г томатів
  • 1 ст. л крем-сиру (можна замінити сметаною)
  • 1 зубчик часнику
  • пармезан за бажанням.

Спеції:

  • сіль,
  • чорний перець,
  • копчена паприка,
  • сушені трави.

Приготування:

  1. На рослинній олії обсмажити дрібно нарізаний часник. Додати куряче філе та обсмажувати до золотистого кольору.
  2. Додати томати та спеції. Просмажити ще декілька хвилин.
  3. Додати столову ложку вершкового крем-сиру. Все ретельно розмішати до повного розчинення сиру. Тримати на вогні ще 3 хвилини.
  4. Кабачок за допомогою овочечистки нарізати на тонкі слайси. Їх розрізати вздовж та додати у пательню. Перемішати. Помішуючи, обжарювати 2 хвилини.
  5. Закрити страву кришкою і тушити ще 2-3 хвилини на меншому вогні.
  6. Готову страву присипати пармезаном.
Рецепт пасти з кабачків

Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний фруктовий пиріг з тіста філо.