Паста з кабачка: спробуйте легкий літній варіант для вечері або обіду
Кабачки — літній мастхев в українських домівках. Пропонуємо приготувати пасту з кабачків.
Кабачки варять, фарширують, консервують на зиму. А от паста з них — досить незвична страва.
Рецепт опублікувала кулінарний блогер під ніком nastya.cooking. Він підійде для обіду або вечері.
Читайте також:
Інгредієнти для пасти:
- 1 середній кабачок;
- 300 г курячого філе
- 150 г томатів
- 1 ст. л крем-сиру (можна замінити сметаною)
- 1 зубчик часнику
- пармезан за бажанням.
Спеції:
- сіль,
- чорний перець,
- копчена паприка,
- сушені трави.
Приготування:
- На рослинній олії обсмажити дрібно нарізаний часник. Додати куряче філе та обсмажувати до золотистого кольору.
- Додати томати та спеції. Просмажити ще декілька хвилин.
- Додати столову ложку вершкового крем-сиру. Все ретельно розмішати до повного розчинення сиру. Тримати на вогні ще 3 хвилини.
- Кабачок за допомогою овочечистки нарізати на тонкі слайси. Їх розрізати вздовж та додати у пательню. Перемішати. Помішуючи, обжарювати 2 хвилини.
- Закрити страву кришкою і тушити ще 2-3 хвилини на меншому вогні.
- Готову страву присипати пармезаном.
Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний фруктовий пиріг з тіста філо.