Взимку як знайдете: як приготувати смачну намазку із салом та часником
Ця намазка ідеально підходить для того, щоб доповнити хрусткий шматок хліба або стати смачною закускою до будь-якої трапези.
Зимові холоди — це час, коли хочеться зігрітися смачними та поживними стравами. Однією із таких є намазка із салом та часником. На каналі «Карпатські шкварки» розповіли, як легко її приготувати.
Інгредієнти
- Сало 500 г.
- Петрушка 1 пучок
- Часник 1 головка
- Перець горошком 30 шт.
- Перець духмяний 20 шт.
- Лавровий листок 1 шт.
- Сіль 1 ч. л.
Для початку беремо шматок свіжого сала та очищаємо його від шкірки, потім нарізаємо смужками. Паралельно подрібнюємо чорний та духмяний перець, лавровий лист.
Тоді через дрібне сито починаємо перемелювати сало на м’ясорубці, працюючи за таким принципом: спочатку додаємо сало, чергуючи його із петрушкою або іншою зеленню, часником та спеціями.
Після цього ретельно перемішуємо масу, щоб все добре перемішалося, додаємо сіль до смаку.
Намазка — готова, найкраще вона поєднується із житнім хлібом та квашеними огірками. Її можна перекласти у скляну посудину та зберігати в холодильнику.
Подаємо також відеорецепт страви:
Раніше повідомлялось, на які консерви вже зараз варто звернути увагу, щоб перебути холодну пору.