Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бюджетна намазка з цибулі: готуємо за лічені хвилини

Якщо ви любите цибулю, то цей рецепт — саме для вас. Намазка з цибулі і тунця займе у вас лічені хвилини.

Таку намазку можна їсти з хлібом чи багетом. Рецепт опублікувала блогерка Ялія Сенич. У відео вона готує одразу дві порції намазки, оскільки, за її словами, це дуже смачно.

Якщо ви хочете приготувати намазку на свято, то скибки хліба з нею можна прикрасити зеленню. Підійдуть укроп або петрушка.

Читайте також:
Без надлишку олії: як приготувати смачні чипси вдома

Інгредієнти:

  • синя цибуля 250 г
  • оцет 50 г (блогерка використала винний)
  • олія оливкова 2-3 ст. л.
  • вода 100 мл
  • цукор 2 ст. л.
  • тунець консервований у власному соку 100 г
  • майонез 2 ст. л.

Приготування:

  1. Цибулю нашинкувати кільцями та викласти на суху пательню.
  2. Полити олією і посипати цукром. Тушкувати 2-3 хвилини.
  3. Влити оцет і воду. Тушкувати до моменту випаровування води.
  4. Для заправки тунець перемішати з майонезом, додати перець. Для однорідної консистенції можна перебити блендером.
  5. Перемішати цибулю з заправкою і можна смакувати.
Намазка з цибулі

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати міні піци у вигляді гарбузів.