Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Для затишного осіннього вечора: рецепт міні піц у вигляді гарбузів

Для затишного осіннього вечора: рецепт міні піц у вигляді гарбузів

Рецепт міні піц

Міні піци у вигляді гарбузів — чудова ідея для осіннього вечора. Рецептом випічки поділилася блогерка Валерія Велигура.

Така випічка точно сподобається і дорослим, і дітям. Міні піци також підійдуть для осіннього ярмарку у садочку чи школі.

ВІДЕО ДНЯ

«Можна взяти улюблене дріжджове тісто (як це зробила я) або придбати готове листково-дріжджове», — радить блогерка.

Читайте також:
Легендарний рецепт: як приготувати картоплю з лисичками
Реклама

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 450-500 г борошна
  • 15 г живих або 5 г сухих дріжджів
  • 30 г цукру
  • дрібка солі
  • 200 мл молока
  • 1 яйце
  • 30 г вершкового масла
  • 30 мл олії

Для начинки:

  • томатний соус;
  • салямі;
  • багато сиру.
Реклама

Приготування:

  1. У глибоку ємність просіяти 300 г борошна, додати цукор, сіль, дріжджі й перемішати.
  2. В окремій ємності поєднати тепле молоко, яйце, розтоплене вершкове масло та олію. Додати рідкі інгредієнти до сухих та добре перемішати.
  3. Поступово просіяти борошно, що залишилося, і замісити м’яке еластичне тісто (борошна може піти як більше, так і менше, головне, не забити його — воно повинно бути дуже м’яким).
  4. Тісто покласти у глибоку ємність, накрити харчовою плівкою, рушником і прибрати в тепле місце на 30-40 хв. Блогерка поклала у розігріту до 30-40 градусів духовка.
  5. Зібрати піци-булочки. Тісто, що піднялося, поділити приблизно на 12 частин і кожну розкотити у коло. В центр покласти начинку та добре защепити краї.
  6. Надати форму гарбузів за допомогою нитки.
  7. Покласти булочки-піци на лист з пергаментом, накрити харчовою плівкою, рушником і прибрати в тепле місце на 10-15 хв.
  8. Після цього випікати у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хв.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні голубці з грибами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно