Пісне печиво до чаю за 15 хвилин: швидкий і простий рецепт
Для того, щоб зробити це печиво, потрібно не багато інгредієнтів та 15 хвилин вашого часу.
Українці продовжують дотримуватися Великого посту, враховуючи, що можна і не можна їсти. Сім тижнів потрібно ретельно підбирати продукти та думати над тим, що приготувати на сніданок, обід та вечерю. Інколи хочеться чогось солодкого, але без порушення правил посту.
У таких випадках ви можете приготувати вдома смачне печиво, яке дуже швидко робиться і для цього не потрібно багато інгредієнтів. Окрім того, це печиво не тільки смачне, а ще й корисне для тих, хто слідкує за фігурою.
Рецепт пісного печива
Підготуйте такі інгредієнти:
- 1 склянка вівсяних пластівців,
- 0,5 склянки борошна,
- 3 столові ложки цукру,
- 2 столові ложки олії,
- 3 столові ложки води,
- 0,5 ч. л. розпушувача,
- жменю горіхів та сухофруктів (за бажанням).
Для початку візьміть глибоку миску та висипте туди вівсяні пластівці, борошно, цукор і розпушувач. Все добре перемішайте та додайте туди олію, воду, сухофрукти, горіхи. Замісіть тісто, за потреби додайте ще борошна.
Готове тісто розділіть на маленькі кульки, трохи приплесніть їх зверху та виставте на деко з пергаментом. Попередньо змастіть пергамент олією. Випікайте печиво 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Раніше видання публікувало рецепт ситних котлет без мʼяса, які не відрізняються від звичайних.