Рецепт шоколадного торта без молока та яєць: пісний десерт

Пісний торт лише з трьох інгредієнтів, що легко робиться та підійде до будь-якого свята.
Великий піст — важливий період для багатьох вірян. У цей час люди дотримуються правил та не вживають м’ясні та молочні продукти. Дехто робить це протягом сімох тижнів, а хтось дозволяє собі деякі продукти.
ВІДЕО ДНЯУ період посту іноді хочеться чогось солодкого, однак більшість таких десертів не можна споживати. У такому випадку можна зробити той, що ідеально підійде.
РекламаРецепт пісного торта
Для того, щоб приготувати цей смачний десерт, вам необхідно підготувати 2 склянки мигдального борошна, яке продається в багатьох магазинах. Також мають бути такі інгредієнти:
- 1 склянка пшеничного борошна,
- 1 ч. л. соди,
- 2 склянки цукру,
- 0,3 ч. л. солі,
- 0,5 склянки какао,
- 2 склянки води,
- 2 ст. л. оцту,
- 2 ст. л. олії.
Для глазурі підготуйте 3 столові ложки какао та цукрової пудри, 1 ст. л. крохмалю та 4 столові ложки води.
Просійте мигдальне та пшеничне борошно у глибоку миску та додайте туди какао. Далі додайте цукор, воду та олію. Ретельно все перемішайте, а потім погасіть соду оцтом і теж додайте. Готове тісто потрібно переставити у форму для випікання. У форму попередньо вистеліть пергамент та змастіть олією. Випікайте бісквіт 35 хвилин при температурі 180 градусів.
У той час зробіть глазур. Для цього візьміть миску, в яку перекладіть какао, цукрову пудру та крохмаль. Перемішайте інгредієнти та просійте. Потім додайте холодну воду і перемішайте до однорідної маси. Якщо глазур буде дуже рідким, то додайте ще какао.
РекламаВийміть шоколадний бісквіт, дайте йому повністю остинути і зверху вилийте глазур. Глазур має застигнути і смачний десерт можна споживати до чаю чи кави.
Раніше видання публікувало пісні млинці на воді, які готуються кілька хвилин, а виходять не менш смачні, як звичайні.