Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 100+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рецепт шоколадного торта без молока та яєць: пісний десерт

Рецепт шоколадного торта без молока та яєць

Пісний торт лише з трьох інгредієнтів, що легко робиться та підійде до будь-якого свята.

Великий піст — важливий період для багатьох вірян. У цей час люди дотримуються правил та не вживають м’ясні та молочні продукти. Дехто робить це протягом сімох тижнів, а хтось дозволяє собі деякі продукти.

ВІДЕО ДНЯ

У період посту іноді хочеться чогось солодкого, однак більшість таких десертів не можна споживати. У такому випадку можна зробити той, що ідеально підійде.

Читайте також:
Які солодощі можна їсти під час посту: пісні цукерки та інші десерти
Реклама

Рецепт пісного торта

Для того, щоб приготувати цей смачний десерт, вам необхідно підготувати 2 склянки мигдального борошна, яке продається в багатьох магазинах. Також мають бути такі інгредієнти:

  • 1 склянка пшеничного борошна,
  • 1 ч. л. соди,
  • 2 склянки цукру,
  • 0,3 ч. л. солі,
  • 0,5 склянки какао,
  • 2 склянки води,
  • 2 ст. л. оцту,
  • 2 ст. л. олії.
Реклама

Для глазурі підготуйте 3 столові ложки какао та цукрової пудри, 1 ст. л. крохмалю та 4 столові ложки води.

Просійте мигдальне та пшеничне борошно у глибоку миску та додайте туди какао. Далі додайте цукор, воду та олію. Ретельно все перемішайте, а потім погасіть соду оцтом і теж додайте. Готове тісто потрібно переставити у форму для випікання. У форму попередньо вистеліть пергамент та змастіть олією. Випікайте бісквіт 35 хвилин при температурі 180 градусів.

У той час зробіть глазур. Для цього візьміть миску, в яку перекладіть какао, цукрову пудру та крохмаль. Перемішайте інгредієнти та просійте. Потім додайте холодну воду і перемішайте до однорідної маси. Якщо глазур буде дуже рідким, то додайте ще какао.

Реклама

Вийміть шоколадний бісквіт, дайте йому повністю остинути і зверху вилийте глазур. Глазур має застигнути і смачний десерт можна споживати до чаю чи кави.

Раніше видання публікувало пісні млинці на воді, які готуються кілька хвилин, а виходять не менш смачні, як звичайні.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно