ТОП-3 домашні м’ясні рулети до святкового столу
Рецепти домашніх рулетів, які ідеально підійдуть до Великоднього столу.
Після Великого посту м’ясні страви здаються ще смачнішими, ніж зазвичай. Господині наперед готують різноманітні смаколики та випікають паски. Кожна може здивувати своїми кулінарними здібностями.
М’сні рулети на це свято — це вже традиція, яка сформувалася давно. Їх навіть дехто кладе до кошика та несе на освячення разом із паскою. Приготувати м’ясні рулети можна вдома, для цього потрібен час та деякі продукти.
Рулет з курячого фаршу та омлету
Його можна приготувати не тільки на свято, але й в будь-який день. Рулетом можна снідати та давати його дітям.
Вам потрібні такі інгредієнти:
- 500 г фаршу курячого,
- 1 цибуля,
- 4 яйця,
- 200 г сиру,
- 200 г майонезу,
- 4 столові ложки манки та сіль, перець за смаком.
Для початку натріть сир та додайте до нього майонез і яйця. Все ретельно перемішайте і додайте манну крупу. Візьміть фарш та додайте до нього дрібно нарізану цибулю, поперчіть та посоліть і поставте у холодильник.
У той час візьміть деко, застеліть його пергаментом та рівномірно викладіть масу з яєць. Випікайте це 5 хвилин при температурі 200 градусів. Далі зверху на омлет викладіть фарш та загорніть його у рулет. Температура в духовці повинна бути 180 градусів. Рулет обгорніть у фольгу та відправте у духовку. Випікайте 10 хвилин, після чого зніміть фольгу і ще 7 хвилин випікайте — рулет готовий.
Домашній рулет з курки, грибами та сиром
Для приготування вам треба підготувати 2 шт. курячого філе, 1 цибулю, 30 г твердого сиру, 10 штук шампіньйонів, 1 ст. л. сметани та гірчиці, петрушка, часник, сіль та перець.
Сметану, гірчицю, сіль та перець з’єднайте разом, філе вибийте та змастіть його сумішшю. Гриби та цибулю наріжте та обсмажте до золотистості, туди додайте петрушку, часник, сир та приправи. Все ретельно перемішайте. Філе викладаємо так, що трохи перекриваємо попередній шматок. Далі викладіть начинку з грибів посередині та скріпіть краї зубочистками. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте 30-40 хвилин.
Курячий рулет з чорносливом та курагою
Незвичне поєднання продуктів, однак цей рулет дуже смачний та ідеально підходить до святкового столу.
Інгрідієнти:
- 12 штук чорносливу,
- 3 штуки курячого філе,
- 12 штук кураги,
- сир,
- грецький йогурт (може бути сметана),
- сіль, перець за смаком.
Спочатку залийте сухофрукти водою та залиште на 30 хвилин. Шматки курячого філе розріжте навпіл та вибийте їх. На кожен шматок виставте курагу, чорнослив та сир в однакових пропорціях. Загорніть філе у рулет та скріпіть зубочистками, зверху змастіть кожен шматок йогуртом чи сметаною. Випікайте 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Раніше видання публікувало рецепти ТОП-5 пісних страв для всієї родини.