Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Цей білковий салат можна їсти хоч перед сном – без шкоди для фігури

Цей білковий салат можна їсти хоч перед сном – без шкоди для фігури

Дізнавайтеся рецепт білкового салату, який корисний для організму та не додає кілограмів на вагах.

Після свят та перед літом хочеться привести себе у форму. Проте не всі можуть відмовитися від продуктів, які звикли споживати, а також від смачних страв. У такому випадку можна скористатися справді корисними рецептами.

У цей білковий салат входять корисні продукти, які разом утворюють неймовірний смак. Окрім того, для його приготування не потрібно виділяти багато часу.

Читайте також:
Як приготувати «Олівʼє» без мʼяса: легкий рецепт

Рецепт білкового салату

Для початку переконайтеся, що у вас є такі інгредієнти:

  • 200 г курячого філе,
  • 100 г замороженого горошку (можна і свіжий),
  • 80 г моркви,
  • 100 г твердого сиру,
  • 110 г натурального йогурту,
  • гірчиця за смаком.

Зваріть куряче філе та розділіть його на волокна чи поріжте соломкою. У миску додайте філе та висипте горошок. Якщо у вас заморожений горошок, то спочатку поставте його у сито та опустіть на декілька хвилин у холодну воду. Натріть моркву на крупній тертці та додайте до всіх інгредієнтів. Те саме зробіть і з сиром.

У якості заправки використайте натуральний йогурт та ложку гірчиці. За бажанням можете посолити і поперчити. Для насиченішого смаку дайте салату настоятися до години часу. Після цього можете споживати його хоч перед сном, адже від цього не буде ніякої шкоди для вашої фігури.

Раніше видання публікувало рецепт салату з мівіни та крабових паличок.