Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті повідомили про підозру колишній директорці однієї зі шкіл

Ексдиректорці школи повідомили про підозру у службовій недбалості. Йдеться про Габріеллу Гомокі і Виноградівську ЗОШ №3.

Ексдиректорці Виноградівської школи повідомили про підозру у службовій недбалості. Таку інформацію у своєму Telegram-каналі оприлюднив журналіст Віталій Глагола.

У повідомленні він зазначив: "В період із січня 2018 року до травня 2021 ексдиректорка підписувала табелі обліку робочого часу 10 працівникам, які за даними Держприкордонслужби у той час перебували закордоном".

Як повідомила "Суспільному Закарпаття" речниця Департаменту стратегічних розслідувань Наталія Калиновська, про підозру у службовій недбалості колишній директорці повідомили 29 вересня на підставі отриманих доказів.

Читайте також:
День вчителя 2021: найкращі привітання та побажання своїми словами

"Вона належним чином не перевірила інформацію, яка була зазначена у документах. Їх підписали, внаслідок чого працівникам закладу, які на момент нарахування заробітної плати не знаходилися на робочому місті, були нараховані гроші. Сума збитків — понад 200 тисяч гривень", — розповіла Наталія Калиновська.

Габріелла Гомокі повідомила журналістам, що цю ситуацію прокоментує пізніше. "На руки я нічого не отримала, ніхто ніякі підозри не вручав", — розповіла ексдиректорка Виноградівської ЗОШ №3.

Журналісти зателефонували до Закарпатської обласної прокуратури, щоб з’ясувати деталі справи. Там наразі ситуацію не коментують.