Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • День вчителя 2021: найкращі привітання та побажання своїми словами

День вчителя 2021: найкращі привітання та побажання своїми словами

День вчителя 2021: найкращі привітання та побажання своїми словами

День вчителя 2021 припадає на 3 жовтня, адже святкується воно в першу неділю другого осіннього місяця. Відзначають його в Україні із 1994 року.

ВІДЕО ДНЯ

Зазвичай привітання на День вчителя лунають у школах у п’ятницю, яка передує офіційному відзначенню. Прийнято дякувати педагогам за науку, за їх невтомну працю та витривалість.

У нашій підбірці ми пропонуємо найкращі привітання на День вчителя 2021 своїми словами у прозі українською мовою.

Реклама
Читайте також:
Коли День вчителя 2021: дата і традиції свята

Прийміть, дорогі вчителі, велику подяку за Вашу благородну працю. Ви даєте надію майбутньому поколінню, даючи їм необхідні знання, виховуючи їх та настановляючи. Ваша праця – благородна. Нехай же Господь сторицею віддячить Вам за доброту.

Реклама

***

Ви, вчителі, даєте знання. Тим самим – даєте надію на успішне майбутнє. Дякуємо за великий вклад у виховання майбутнього України.

***

Реклама

Вітаю з Днем вчителя. Нехай всі зорі на небі виконують Ваші побажання, нехай всі учні у школі виконують всі домашні завдання, нехай всі дні у Вашому житті будуть добрими та щасливими. Будьте здорові, гарного настрою та побільше радісних моментів.

***

Дорогі вчителі, хай Ваші старання у навчанні і виховуванні підростаючого покоління увінчаються неймовірними досягненнями Ваших учнів в ім’я процвітання нашої України.

***

Учитель – складна професія, яка вимагає надзвичайних сил, мужності та гідності. Але Ви, наш дорогий вчителю, вважаєте цю професію справою свого життя, та Ви – приклад для всіх інших. Найкращого нашого вчителя вітаємо із професійним святом, та від усього серця побажаємо сил, вдячних учнів та натхнення робити таку прекрасну та гідну справу.

***

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Реклама

***

Бажаємо Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

***

Спасибі вам, учителі,
Що йдем сміливо по Землі,
Що знаєм все про океани,
І чули навіть про лимани…
За Трою і за Карфаген,
За бензохлоропропілен,
За НЕ і НІ, за двічі два,
За ваші теплії слова.
За всі знання, що дали нам,
За це ми ДЯКУЄМО Вам!

***

Шановні педагоги! Вітаємо з Днем вчителя і бажаємо Вам найкращого настрою протягом всього року. Нехай Ваші учні радують своїми успіхами, а сімейне життя буде надійним оплотом, тихою приємною гаванню, куди приємно повертатися після складного робочого дня. Міцно обіймаємо Вас і дякуємо за знання та доброту, якими Ви обдарували нас, своїх учнів.

***

Реклама

Вітаємо з Днем вчителя! Від усієї душі дякуємо Вам за цю почесну і шановану працю. Дякуємо за наші знання, наші майбутні успіхи і досягнення. Ваші слова назавжди збережуться в наших думках, а Ваша доброта – у наших серцях.Вітаючи з Днем вчителя, варто описати свої теплі почуття до педагога та подякувати за важку працю.

Раніше повідомлялось, що президент Зеленський запровадив на День вчителя ще одне свято.

Також читайте, що подарувати на День вчителя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно