Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті викрили подружжя, яке ошукувало людей

Оперативники управління карного розшуку поліції області спільно з кіберполіцейськими та слідчими припинили незаконну діяльність подружжя шахраїв, які ошукували людей на продажі актуальних товарів.

Встановлено, що 23-річний ужгородець, разом зі своєю 27-річною співмешканкою, створили онлайн-магазин, у якому пропонували охочим придбати елементи військової амуніції за цінами, нижчими ринкових. У переліку товарів були берці, термобілизна, тактичні рукавиці тощо.

Наразі співробітники поліції вже встановили 7 людей, які постраждали від дій цих зловмисників. Потерпілі перераховували часткову передплату або ж повну оплату та очікували на доставку замовлень. Однак після отримання грошей, шахраї зникала і відповідно люди залишася без коштів та без обіцяного товару.

Читайте також:
Поліція просить громадян бути обачними при купівлі техніки: зафіксовано випадки шахрайства

25 листопада поліцейські прийшли до фігурантів з обшуком, під час якого вилучили ряд важливих доказів у справі. Подружжю шахраїв слідчі Ужгородського районного управління поліції повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські уже звернулися до суду з клопотанням про обрання відносно фігурантів запобіжного заходу та встановлюють інших осіб, які могли потерпіти від таких дій. За скоєне підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.