Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що коїлось на ринках Мукачева: подробиці від поліції

Що коїлось на ринках Мукачева: подробиці від поліції

Слідчі Мукачівського районного управління поліції здійснюють досудове розслідування за фактами ряду шахрайських дій, вчинених на території райцентру. У скоєнні даних злочинів обґрунтовано підозрюється 44-річний житель Мукачева. 

ВІДЕО ДНЯ

Станом на сьогодні слідчі, у співпраці з поліцейськими офіцерами громади, зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність мукачівця до щонайменше 9 фактів шахрайства. 

Встановлено, що у період з травня по жовтень цього року фігурант під приводом купівлі продуктових та побутових товарів розраховувався на місцевих ринках фальшивими купюрами номіналом 1 тисяча  гривень. Переважно серед потерпілих люди похилого віку.

Реклама
Читайте також:
Обережно шахраї: Приватбанк повідомляє про нову злодійську схему

Дії цього афериста слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто Шахрайство, вчинене повторно. Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів. Частину кримінальних проваджень вже скеровано для судового розгляду.

Реклама
Що коїлось на ринках Мукачева: подробиці від поліції – 01

Вчора, 14 жовтня, Мукачівський міськрайонний суд розглянув та задовільнив клопотання слідчого щодо запобіжного заходу підозрюваному: останній перебуватиме під вартою. Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до 3 років ув‘язнення.

Поліцейські продовжують розслідування та перевіряють фігуранта на причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території регіону. Звертаємося до громадян: у випадку, якщо ви потерпіли від шахрайських дій за подібною схемою - зверніться до районного управління поліції.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно