Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівські правоохоронці конфіскували 1500 одиниць "лівої" піротехніки

У Берегові та районі правоохоронцями в період зимових свят щоденно здійснюється перевірка місць, де може проводитися стихійна реалізація хвойних дерев, продаж сумнівних піротехнічних виробів. Поліцейськими Берегівського відділу поліції вже складено адміністративні протоколи на трьох торговців за ст.195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення порядку торгівлі піротехнічних засобів. Ці особи збували берегівчанам петарди та ракетниці без належних на те документів. Всього конфісковано 1500 одиниць незаконної піротехнічної продукції. За порушення порядку торгівлі та використання піротехнічних засобів передбачено  штраф у сумі від  35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За торгівлю ялинками без належних на це документів правоохоронці склали три адміністративні протоколи за ст. 160 КупАП. В результаті цього  вилучили 40 хвойних дерев.  На порушників чекає покарання у вигляді накладення штрафу від 1 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Закарпатської області.

Такі перевірки наразі тривають на всій території Закарпатської області. Поліція звертається до громадян з проханням, в разі виявлення  такої незаконної торгівлі, звертатися за телефоном «102» та повідомляти про місця продажу.