Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала ймовірних вбивць таксиста

Сьогодні вранці поліція затримала підозрюваних у вбивстві таксиста з міста Хуст. Про це повідомляє громадський активіст Роман Келемен.

За його словами, ймовірними вбивцями виявились троє раніше судимих за крадіжки хустян віком 23-25 років. "Підозрювані зізнались у вбивстві та почали давати покази, – пише Роман Келемен. – Як пояснили чоловіки, вони викликали таксі, щоб поїхати на Тису. Один із підозрюваних, який був напідпитку, згадав таксисту, що той колись його не підвіз і почав його бити. Інші двоє приєдналися і також почали лупцювати чоловіка. Один із них витягнув ніж і наніс таксисту кілька ударів у область грудей та шиї".

Читайте також:
На Мукачівщині вбили 19-річного студента. Підозрюваного невдовзі судитимуть

Як зазначає активіст, після цього чоловіки обнишпорили машину, забрали кошти, які знайшли, барсетку та телефон. Також є версія, що таксиста вбили, аби пограбувати.

Наразі в Головному управлінні національної поліції Закарпатської області інформацію не коментують, адже це може зашкодити слідству.

Нагадаємо, 29 серпня, о 20:43 перехожі виявили тіло 48-річного мешканця Хуста біля його автомобіля "Renault Logan" у селі Велятин.